PRENOSNA masažna blazina BODYMED III

PRENOSNA masažna blazina BODYMED III

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Za masažno blazino Bodymed III lahko rečemo, da je prenosni masažni stol. Zaradi njene oblike in lahkosti jo enostavno prenašamo tja kjer jo potrebujemo. Namestimo jo na ... Preberi cel opis
640,00 €
0-30 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bralko ponudbi
Ponudba trgovine Bralko za izdelek PRENOSNA masažna blazina BODYMED III. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Namen
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0031CDDF
Prijavi napako
Za masažno blazino Bodymed III lahko rečemo, da je prenosni masažni stol. Zaradi njene oblike in lahkosti jo enostavno prenašamo tja kjer jo potrebujemo. Namestimo jo na fotelj, stol. Da jo lahko primerjamo s preprostejšim masažni stolom, nam dovoljuje dejstvo, da je v njej vgrajen podoben mehanizem kot v masažnih stolih. Masažne glave potujejo po celi hrbtenici in jo gnetejo v eno ali drugo smer, kar ponazarja delo maserjevih rok. V vratnem delu ima podobno kot masažne rokice, ki jih lahko nastavljate glede na višino. V sedalnem delu se po želji vključi masažna vibracija. Izbiramo lahko avtomatski program, ali po želji nastavimo masažo celega hrbta, vratnega predela ali sesalnega dela. Redna masaža pomaga pri obtoku krvi po žilah, sprošča napetost v vratu in ramenih in krepi hrbtne mišice. Z masažo se aktivira živčevje, ki sprošča strupene snovi, da jih telo lažje izloči.
PRENOSNA masažna blazina BODYMED III
PRENOSNA masažna blazina BODYMED III
640,00 €
v Bralko

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka