Analni čep Radikal Classic XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dobrodoli v vadbeniku za analno raztezanje XXL za napredne igralce in profesionalce, na popolnoma nov analni čep Radikal Classic z velikostjo Xtra Xtra Large z gladkim ma... Preberi cel opis
43,95 € -22 %
34,28 €
1-3 dni
-22 %43,95 €
z dostavo 38,18 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
38,18 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Analni čep Radikal Classic XXL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F0D5C4
Prijavi napako
Dobrodoli v vadbeniku za analno raztezanje XXL za napredne igralce in profesionalce, na popolnoma nov analni čep Radikal Classic z velikostjo Xtra Xtra Large z gladkim materialom, ki drsi naravnost v vas! Kljub veliki velikosti ima XXL Radikal Plug najbolj prodajan in klasičen dizajn, ki bo zagotovo razveselil vao luknjo takoj, ko začnete analno igrati! Z gladko in zaokroženo konico bo vložek kos pogače in v trenutku boste občutili, da se njegov premer počasi povečuje, dokler ne dosežete največjega premera, čemur takoj sledi zmanjanje premera in vrat, kjer ga lahko pustite. Intenzivni občutki bodo sledili, če ga vi ali va partner vzamete počasi ali naprej in nazaj, odvisno od vrste stimulacije, ki jo imate radi. Ste pripravljeni na e bolj intenziven orgazem? Potem priporočamo, da izvlečete vtič Radikal takoj, ko ste tik pred vrhuncem in doživeli boste enega najboljih vrhuncev doslej! Vtikači Radikal so izdelani iz gladkega in črnega visokokakovostnega PVC-ja, ki je zagotovljeno brez ftalatov in nestrupen za neverjetne občutke in več miru pri uporabi analnih seks igrač: material je zasnovan za vae zadovoljstvo in proizveden v skladu s strogimi predpisi EU . Veliko podnožje je kot nalač za rokovanje z njim in za dodatno varnost, saj preprečuje pregloboko vstavljanje. Vsi čepi Radikal so združljivi tako z mazivi na vodni in silikonski osnovi, kot tudi s hibridnimi. Ko se zabavate, temeljito umijte analni čep s toplo vodo in blagim milom ali čistilom za seks igrače ter pustite, da se popolnoma posui na zraku, preden ga shranite v hladnem in temnem prostoru. Podrobnosti produkta: ? Izdelano iz visokokakovostnega PVC-ja ? Nestrupeno, brez ftalatov in varno za telo ? Zaobljena konica za enostavno in prijetno vstavljanje ? Gladka in mehka tekstura ? Veliko podnožje za bolje rokovanje in varnost ? Združljivo z vsemi mazivi, na vodni ali silikonski osnovi ? Enostaven za čičenje Skupna dolžina: pribl. 24 cm Dolžina vstave: pribl. 22,5 cm Vstavljivi premer: pribl. 3-9 cm Teža: pribl. 1,07 kg Material: visokokakovosten PVC brez ftalatov Barva: črna
Analni čep Radikal Classic XXL
Analni čep Radikal Classic XXL
34,28 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka