Deodorant tangerina 50 ml

Deodorant tangerina 50 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nazaj v objem narave …
Vsi se potimo in danes je uporaba deodoranta nekaj tako vsakdanjega kot umivanje rok. Vsak namreč pozna tisti občutek, ko si je na vroč dan poza...
Preberi cel opis
Vse ponudbe
Cena z dostavo
13,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Licila.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

da

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o malinca.si ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F0B5C4
Prijavi napako
Nazaj v objem narave …
Vsi se potimo in danes je uporaba deodoranta nekaj tako vsakdanjega kot umivanje rok. Vsak namreč pozna tisti občutek, ko si je na vroč dan pozabil nadeti deodorant …
Vonj, ki se začne širiti, morda res ni prijeten, je pa naraven in proti naravnemu vonju se lahko tudi bojujemo na naraven način – z uporabo naravnega deodoranta, kakršen je Malincin deodorant z vonjem tangerine.
A uporaba deodoranta vendarle ni nov izum …
Nekoč je bila uporaba dišavnic, eteričnih olj in dišečih voskov domena bogatejših slojev. Z odganjanjem slabih vonjav so se ukvarjali že Egipčani, evropski dvori pa so veliko kasneje sloveli po uporabi močnih parfumov in dišav, ki naj bi prikrile telesne vonje.
Potem pa je prišlo leto 1888 …
1888 je bilo leto, ki je svet zaznamovalo s prvim izdelkom, ki je bil namenjen mazanju pazduh in odganjanju vonjav, ki nastanejo zaradi potenja.
Danes je na voljo lepo število izdelkov, čedalje bolj priljubljeni pa so naravni izdelki, ki ne mašijo por in ne ustavljajo potenja, temveč dajejo telesu možnost, da še naprej deluje na naraven način.
Zaradi vseh prednosti, ki jih ponuja takšen deodorant, smo se tudi v Malinci odločili za razvoj izdelka, ki bo ne samo naraven, ampak celo 100 % naraven in bo razveselil vse, ki si želite zase poskrbeti na nežen, a učinkovit način.
Dodali smo mu nežen vonj tangerine, ki slovi po svojem priljubljenem citrusnem vonju, ki je idealen za uporabo v naravnem deodorantu, ki prežene neprijetne vonjave.
Malincin 100 % naraven deodorant tangerina je:

100 % naraven,
veganski,
slovenski izdelek,
za moške in ženske.

Prednosti naravnega deodoranta so:

Naravne sestavine – z uporabo naravnih sestavin se izognemo različnim umetno ustvarjenim sestavinam in hkrati poskrbimo tudi za okolje.
Sestavine, ki osvežijo – naravni deodoranti vsebujejo sestavine, ki kožo negujejo in osvežijo na naraven način. Take so npr. kokosovo olje, tangerina ali mandarina, soda bikarbona. Te sestavine delujejo kot blago naravno sredstvo, ki pomaga nevtralizirati vonj.
Prijeten vonj – naravni deodoranti za lepši vonj večinoma vsebujejo eterična olja, ki preprečujejo telesni vonj in poskrbijo za svež vonj. Najboljša so olja, ki poleg tega, da dišijo, delujejo nekoliko protibakterijsko in negujejo kožo. Taka so npr. olja čajevca, mandarine ali tangerine in druga.
Vpojne sestavine – naravne vpojne sestavine, kot je koruzni škrob in pa soda bikarbona, pomagajo v boju proti nadležnim madežem pod pazduho in čezmerni vlagi, ki jo vpijejo in tako preprečijo neprijeten moker občutek pod pazduhami.

Če želimo za svoje telo in tudi za okolje narediti nekaj dobrega, lahko tako z izbiro deodoranta, izdelanega iz naravnih sestavin, poskrbimo za zaščito pred neprijetnim vonjem, hkrati pa ne pozabimo na svoje dobro počutje.
{{widget type="malinca_button/widget" template="malinca/button/form.phtml"}}
Deodorant, primeren za oba spola in celo najstnike
Naravni deodorant z vonjem tangerine je primeren za oba spola. Tangerina je s svojim sladkim citrusnim vonjem posebej priljubljena pri ženskah, obožujejo pa jo tudi moški. Je tako nežna, da je primerna tudi za najstnike, ki se zaradi pubertete pogosto potijo še bolj.
Ob uporabi nas prepriča svežina, ki spominja na čistost in negovanost – nekaj, kar si želimo vsi, ne glede na spol in starost.
Sestavine deodoranta tangerina pod drobnogledom:
Cocos Nucifera Oil – kokosovo olje vsebuje lavrično kislino in je do štiriindvajset stopinj v trdni obliki. Zaradi svojih lastnosti je odlična sestavina naravnih deodorantov. Koža je negovana in mehka.
Zea Mays Starch – koruzni škrob pomaga na naraven način absorbirati tekočine, kot sta voda ali maščoba oz. pot.
Euphorbia Cerifera Cera – kandelila vosek je vosek, pridobljen iz mehiške rastline, ki jo vosek ščiti pred puščavsko vročino. Služi kot odlično vezivo, ki hkrati nudi nego.
Theobroma Cacao Seed Butter – kakavovo maslo je pridobljeno s stiskanjem kakavove mase in ima koži prijetno negovalno teksturo. Vsebuje različne maščobne kisline in je pogosto uporabljeno za nego suhe in razdražene kože.
Hydrogenated Vegetable Oil – hidrogenirano rastlinsko olje je olje, ki je spremenjeno v trdno obliko. Izdelku daje strukturo in vsebuje maščobne lipide.
Sodium Bicarbonate – soda bikarbona podaljša rok uporabnosti izdelka in ga s svojimi lastnostmi zaščiti pred bakterijami, kvasovkami in plesnimi. Hkrati vpija tekočine in maščobe.
Oryza Sativa Bran Oil – olje iz riževih otrobov, podobno kot številna druga rastlinska olja, deluje kot emolient in vsebuje hranljive in maščobne kisline.
Squalane – skvalan je največkrat pridobljen iz oliv in je tak, kot ga najdemo tudi v človeškem sebumu. Deluje kot emolient in na koži ustvari zaščitno plast.
Macadamia Integrifolia Seed Oil – olje makadamije vsebuje veliko redko palmitolejsko kislino, ki mu daje "žametno" teksturo. Poleg tega se zlahka vpije in naredi kožo mehko.
Citrus Reticulata Peel Oil – eterično olje tangerine je olje sadeža, ki je nekakšna kombinacija pomaranče in mandarine s prijetnim, rahlo sladkim citrusnim vonjem.
Limonene – naravna dišavnica, ki jo lahko najdemo v različnih oljih, kot je olje pomaranče, mandarine, koriandra, in celo olje lesa kafrovca. Ima mehak vonj, ki je blaga mešanica sivke s citrusnimi notami.
Tocopherol – vitamin E je postal obvezen gost kakovostne kozmetike. Gre za v maščobi topen vitamin, ki skrbi tako za sam izdelek kot tudi za nego kože.
Helianthus Annuus Seed Oil – sončnično olje je olje, ki ga radi označimo kot nekaj običajnega. Pa ni čisto tako. Je nekomedogeno olje, bogato z linolensko kislino.
Uporaba 100 % naravnega deodoranta tangerina
Naravni deodorant v stiku za zaščito pred neprijetnimi telesnimi vonji. Primeren je za moške in ženske ter za vse tipe kože. Tudi za najstnike. Stik odprite in nanesite tanko plast izdelka na celoten predel pazduh.
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi in sluznico. Ni namenjeno osebam, ki so občutljive na katero koli sestavino v izdelku. Ni priporočljivo uporabljati neposredno po britju.
Shranjujte v originalni embalaži, stran od toplote in neposredne sončne svetlobe. Hranite zunaj dosega otrok.
Sestavine: Cocos Nucifera Oil, Zea Mays Starch, Euphorbia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Seed Butter, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Bicarbonate, Oryza Sativa Bran Oil, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene.
Neto količina: 50 ml
{{widget type="malinca_button/widget" template="malinca/button/form.phtml"}}
Pogosta vprašanja
Kakšna je razlika med deodorantom in antiperspirantom?
Deodoranti so oblikovani tako, da zmanjšajo vonj pod pazduhami, potenja samega pa ne zmanjšajo. Ob nanosu kožo zakisajo, zato je manj privlačna za bakterije, ki se drugače razbohotijo na njej. Deodoranti zelo pogosto vsebujejo tudi eterična olja, ki omilijo neprijeten vonj.
Antiperspiranti pa običajno vsebujejo spojine na osnovi aluminija ali druge spojine, ki začasno blokirajo oz. zamašijo znojne pore. To pomeni, da se ne moremo tako potiti in s tem, ko ni potu, tudi ni toliko možnosti za razvoj bakterij, ki bi povzročile neprijetne telesne vonjave.
Ali je Malincin deodorant antiperspirant?
Ne, Malincin deodorant ni antiperspirant, kar pomeni, da ne maši por. Mehanizem delovanja je povezan z vpojnostjo sestavin, uravnavanjem pH-vrednosti kože in naravnimi dišavami.
Od katerega leta lahko uporabljamo 100 % naravni deodorant?
Deodorant je primeren za vse od 13. leta dalje, ko se začnemo ljudje zaradi pubertete bolj potiti.
Ali je primeren za moške in za ženske?
Deodorant ima nevtralen vonj primeren za oba spola, zato je primeren tako za moške kot tudi za ženske.
Ali gre za veganski izdelek?
Izdelek je popolnoma veganski, saj vsebuje le sestavine rastlinskega izvora.
Kako deluje naravni deodorant, če ne ustavi potenja?
Deodorant je naraven in ne ustavi potenja, vsebuje pa sestavine, ki vpijejo pot, kar omogoča suh in svež občutek. Vsebuje tudi sestavine, ki se na naraven način bojujejo proti neprijetnim vonjem, hkrati pa tudi prijetno odišavijo kožo.
Ali lahko deodorant uporabljajo nosečnice?
Naraven deodorant lahko uporabljajo tudi nosečnice in doječe mamice, saj je blag in nežen.
Kje lahko dobim 100 % naraven deodorant tangerina?
Deodorant je ekskluzivno na voljo na www.malinca.si
{{widget type="malinca_button/widget" template="malinca/button/form.phtml"}}
Deodorant tangerina 50 ml
Deodorant tangerina 50 ml
11,99 €
v Licila.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka