Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke

Želite zabavati svojega ljubljenčka ter mu tako pomagati ostati v odlični kondiciji? V ta namen vam predstavljamo in... Preberi cel opis

43,71 €
1-10 dni
Cena z dostavo
47,21 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EE12FF
Prijavi napako

Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke

Želite zabavati svojega ljubljenčka ter mu tako pomagati ostati v odlični kondiciji? V ta namen vam predstavljamo interaktivno pametno igračo Petoneer Smart Dot. Naprava s projeciranjem premikajoče se laserske pike spodbudi mačje instinkte ter v njej prebudil skritega lovca, tako se bo lahko vaš ljubljenček zabaval tekom celega dne.

Pri samem delovanju so vam na voljo 3-je načini delovanja za pokrivanje 3-eh različnih kotov velikosti, na ta način boste lahko enostavno prilagodili delovanje naprave glede na potrebe in navade vašega ljubljenčka. Povezava pametne igrače Smart Dot z pametno aplikacijo Petoneer vam pri tem omogoča, da nastavite želeni urnik uporabe ter tako določite čas in način dela ter presenetite svoje hišne ljubljenčke tudi ko ste stran od doma. Preko aplikacije imate tudi možnost daljinskega upravljanja laser točke, preprosto samo premaknete svoj pametni telefon v želeno smer in opazujte, kako bo vaša mačka veselo poskočila.

Poleg privlačnega in majhnega dizajna je novi Petoneer Smart Dot tudi prenosen tako ga lahko premikate in postavite kamorkoli želite, pri tem se napaja prek microUSB vrat, njegovo delovanje pa temelji na platformi TUYA tako je združljiv tudi z drugimi izdelki, ki uporabljajo TuyaSmart.

Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke
Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke
43,71 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka