NORTHFINDER moška outdoor jakna RUSSELL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Majhna teža in močna izolacija vnaprej določata to jakno za izjemno hladne razmere. Preplet praktične konstrukcije iz lahke in trpežne tkanine Teflon ECO Elite in izolaci... Preberi cel opis
149,99 € -20 %
119,99 €
2-10 dni
Velikost
-20 %149,99 €
z dostavo 123,94 €
Cena z dostavo
123,94 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hervis ponudbi
Ponudba trgovine Hervis za izdelek NORTHFINDER moška outdoor jakna RUSSELL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
S kapuco
da
Športna jakna za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC90DA
Prijavi napako
Majhna teža in močna izolacija vnaprej določata to jakno za izjemno hladne razmere. Preplet praktične konstrukcije iz lahke in trpežne tkanine Teflon ECO Elite in izolacijskega materiala PrimaLoft Insulation Down Blend vas bo ohranila pri stabilni temperaturi tudi med telesno aktivnostjo. PrimaLoft Insulation Down Mešanica združuje vrhunski naravni puh in močna sintetična vlakna, ki se ne zmočijo. Visoka stopnja zračnosti zagotavlja, da se ne boste nepotrebno znojili. Jakna je dobro oblečena zaradi reza, materiala in nastavljivih delov. Zelo oblikovan vrat je zaključen z ščitnik za brado. V povezavi z 2D nastavljivo kapuco učinkovito ščiti pred vetrom. Enostavne elastične manšete vam omogočajo, da jopič brez težav preložite. Spodnji rob lahko nastavite ob straneh in ga po potrebi hitro spustite. Kakovostna zadrga iz YKK je podpra z drogom, kar zagotavlja maksimalno kakovost povezave in odpornost proti vetru. Jakna ima žep z zadrgo na sprednji strani, v notranjosti pa lahko udobno nosite rokavice ali kapo. Odsevni elementi, vidni z vseh strani, skrbijo za vašo varnost. Ta izolacijski plašč se lahko brez težav kosa z najboljšo toplotno izolacijo na trgu. Je univerzalna, vedno pri roki in ima stabilno izolacijsko sposobnost v ledeno hladneem vremenu.
NORTHFINDER moška outdoor jakna RUSSELL
NORTHFINDER moška outdoor jakna RUSSELL
119,99 €
v Hervis

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka