Northfinder Moške SKITOURING hlače, aktivni šport, FUNEWO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tehnične moške hlače FUNEWO so ene najbolj udobnih v seriji NORTHFINDER Ski-Touring. Del serije „Thermal-comfort“, za katero so značilne odlične toplotne lastnosti, zahva... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške SKITOURING hlače, aktivni šport, FUNEWO. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Material
Velikost
2XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC8824
Prijavi napako
Tehnične moške hlače FUNEWO so ene najbolj udobnih v seriji NORTHFINDER Ski-Touring. Del serije „Thermal-comfort“, za katero so značilne odlične toplotne lastnosti, zahvaljujoč podlogi iz materiala Primaloft® v izbranih delih. Primaloft® je eden najboljših toplotnoizolacijskih materialov na trgu. Posebej oblikovana poliestrska vlakna odbijajo vlago. Uporabniku bo v teh hlačah zagotovo toplo, suh pa bo ostal tudi v ekstremnih razmerah. Sprednji del hlač je iz izjemno lahkega in visoko elastičnega materiala z vetrotesno membrano, ki ščiti pred vetrom, zlasti na smučarskih spustih in med pohodništvom v slabem vremenu. Zadnja stran hlač je Power-density Power stretch - znotraj kot flis, zunaj pa so gladke. Odlična zračnost in izjemna sposobnost odvajanja vlage. Ta material zagotavlja odličen občutek toplote in odlično udobje nošenja. Čeprav so hlače v prvi vrsti namenjene smučanju in pohodništvu, so idealne tudi za druge športe, kot so tek na smučeh, tek in kolesarjenje. Hlače se najbolje kombinira s smučarsko-pohodno jakno SANTIAGO.
Northfinder Moške SKITOURING hlače, aktivni šport, FUNEWO
Northfinder Moške SKITOURING hlače, aktivni šport, FUNEWO
129,00 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka