Tripod in selfie stick z Bluetooth daljincem za GoPro Hero 8/9/10/Max

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Primerno za GoPro Hero 10, Hero 9, Hero 8, Max in večino pametnih telefonov Android/IOS. Brezžični daljinski upravljalnik Bluetooth lahko upravlja posnetke fotografij s k... Preberi cel opis
45,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Tripod in selfie stick z Bluetooth daljincem za GoPro Hero 8/9/10/Max. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EA7DC8
Prijavi napako
Primerno za GoPro Hero 10, Hero 9, Hero 8, Max in večino pametnih telefonov Android/IOS. Brezžični daljinski upravljalnik Bluetooth lahko upravlja posnetke fotografij s kamero Gopro, snemanje videoposnetkov in fotografiranje s časovnim zamikom.Domet nadzora je približno 72 metrov na odprtem območju. Zadnja stran daljinskega upravljalnika je magnetna in jo je mogoče pritrditi na selfie palico, s čimer lahko sprostite roke.
Pri fotografiranju z mobilnim telefonom lahko preklapljate med vodoravnimi in navpičnimi posnetki.Specifikacije: Dolžina raztezanja od 173 mm do 600 mm, širši razpon kadriranja, snemanje pod visokim kotom Palica iz aluminijeve zlitine, trpežna in nedrseča Podstavek za stativ z velikim kotom, fotografiranje brez tresenja Velikost zapiranja: 173±2 mm Dolžina raztezanja: 600±10 mm Raztegljiva dolžina sponke za telefon: 57-103 mm Kapaciteta baterije daljinskega upravljalnika: 65 mAh Napetost polnjenja: 5V, >100mA Vmesnik za polnjenje: Type-C Čas polnjenja daljinskega upravljalnika približno 2 uri, čas uporabe približno 12 urKomplet vsebuje: 1x Selfie Stick (drugi izdelki niso vključeni) 1x Uporabniški priročnik 1x Bluetooth daljinski upravljalnik 1x USB-C kabel 1x Blokirni vijak 1x Vijak za sponko za pametni telefon 1x Nosilec za kamero
Tripod in selfie stick z Bluetooth daljincem za GoPro Hero 8/9/10/Max
Tripod in selfie stick z Bluetooth daljincem za GoPro Hero 8/9/10/Max
45,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka