PCPLUS namizni računalnik e-office (i5-10400 8GB 256GB NVMe SSD)

PCPLUS namizni računalnik e-office (i5-10400 8GB 256GB NVMe SSD)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
PCplus e-office namizni racunalnik je narejen za domaco in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE cert... Preberi cel opis
392,71 € -4 %
375,90 €
-4 %392,71 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek PCPLUS namizni računalnik e-office (i5-10400 8GB 256GB NVMe SSD). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Model grafične kartice
Tip procesorja
Velikost delovnega spomina RAM (v GB)
8
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EA7CA1
Prijavi napako
PCplus e-office namizni racunalnik je narejen za domaco in pisarniško rabo. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE certificiran s strani Slovenskega inštituta za kakovost. Kot dokaz ucinkovitega delovanja nižje porabe elektricne energije nosi tudi mednarodni znak Energy Star. Osebni racunalnik PCplus e-office z Intel Core i5 procesorjem 10. generacije je namenjen za pisarniško uporabo doma ali v podjetju.
Osrednji del je 6-jedrni Intel Core i5-10400 procesor. Za gladko socasno delovanje vec programov poskrbi 8 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vgrajen je 256 GB SSD za bliskovit zagon sistema in pisarniških programov. Celotni paket zakljucuje privlacno, kakovostno in kompaktno ohišje. Racunalnik ima na voljo tudi DVD-RW opticno enoto za branje in zapisovanje podatkov iz oz. na DVD medije.
PCplus racunalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varcnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o elektricni ucinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natancnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".
PCPLUS namizni računalnik e-office (i5-10400 8GB 256GB NVMe SSD)
PCPLUS namizni računalnik e-office (i5-10400 8GB 256GB NVMe SSD)
375,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka