Telesin set zaščitnih stekel za GoPro Hero8

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
GP-FLM-801 je nujen za zaščito zaslona in objektiva vašega fotoaparata pred zunanjimi dejavniki in prstnimi odtisi.Več kot 99-odstotna preglednost ne vpliva na slikanje i... Preberi cel opis
12,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Samo še 3 na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Telesin set zaščitnih stekel za GoPro Hero8. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E6204F
Prijavi napako
GP-FLM-801 je nujen za zaščito zaslona in objektiva vašega fotoaparata pred zunanjimi dejavniki in prstnimi odtisi.Več kot 99-odstotna preglednost ne vpliva na slikanje in zajema jasne posnetke, ki odražajo prave barve.
Popolna zaščitaIzdelek je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je bil kaljen. Zagotavlja zaščito pred praskami in zmanjšuje poškodbe zaslona. Ščiti pred zunanjimi dejavniki, kot so voda, prah, olje, udarci. Poleg tega je odporen tudi na prstne odtise.Vključeno v paketu Zaslon kaljeno steklo Kaljeno steklo za leče Krpica za brisanjeSpecifikacijeBlagovna znamkaTelesinModelGP-FLM-801Dimenzije zaslona kaljenega stekla38.4x57 mmDimenzije kaljenega stekla za leče27.03x27.08 mmKompatibilnostGoPro Hero 8
Telesin set zaščitnih stekel za GoPro Hero8
Telesin set zaščitnih stekel za GoPro Hero8
12,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka