Persol PO3286V 95 L (49) Črna/Kristalna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
O znamki Persol Persol je ena izmed peščice znamk, ki je posebej specializirana za izdelavo in oblikovanje kakovostnih očal, kar se več kot očitno odrazi tudi na njihovih... Preberi cel opis
104,00 €
4-6 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 4 - 6 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eyerim.si ponudbi
Ponudba trgovine eyerim.si za izdelek Persol PO3286V 95 L (49) Črna/Kristalna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E50B7E
Prijavi napako
O znamki Persol Persol je ena izmed peščice znamk, ki je posebej specializirana za izdelavo in oblikovanje kakovostnih očal, kar se več kot očitno odrazi tudi na njihovih očalih, ki so izjemno kvalitetna, njihovi dizajni pa brezčasni in evergreen. Originalna očala V spletni trgovini moje-lece.si prodajamo samo originalna očala svetovno priznanih znamk. Vsa očala imamo na zalogi, zato bodo v večini primerov pri vas že naslednji delovni dan. Naš glavni cilj je ta, da so naši kupci s produkti zadovoljni, zato lahko ob kakršnikoli napaki ali pa če imate morda samo kakšno vprašanje o produktu kontaktirate naš oddelek za pomoč uporabnikom. Več o očalih Očala imajo Panto obliko (oblika, ki spominja na skodelico čaja) in se najbolj prilegajo osebam, ki imajo okroglo ali ovalno obliko obraza.
Persol PO3286V 95 L (49) Črna/Kristalna
Persol PO3286V 95 L (49) Črna/Kristalna
104,00 €
v eyerim.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka