Feringa Classic Meat meni 6 x 400 g  Piščanec & postrv

Feringa Classic Meat meni 6 x 400 g Piščanec & postrv

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Meniji Feringa Classic Meat so sestavljeni iz vsaj dveh virov beljakovin – 70 % mesa ali rib in drobovine – v kombinaciji z nekaj lokalno pridelane zelenjave ali sadja in... Preberi cel opis
9,59 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
13,58 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Feringa Classic Meat meni 6 x 400 g Piščanec & postrv. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E2CAEF
Prijavi napako
Meniji Feringa Classic Meat so sestavljeni iz vsaj dveh virov beljakovin – 70 % mesa ali rib in drobovine – v kombinaciji z nekaj lokalno pridelane zelenjave ali sadja in zelišč. Vrsti primerne recepture so brez žit, umetnih arom, barvil ali konzervansov. Skrbno proizvedeno v Avstriji z veliko ljubezni. S krbna izbira lokalnih sestavin omogoča sestavo široke palete raznolikih menijev in vrst hrane. Na seznamu so navedene vse uporabljene sestavine – za pristen okus, kot ga najdete tudi doma. Feringa Classic Meat meni na kratko: Skrbno pripravljena v Avstriji z veliko ljubezni, kot da bi jo pripravili doma 70 % mesa ali rib in polnovredne drobovine Vsaj dva vira beljakovin Vrsti primerne in brezžitne recepture z več skrbnosti, ustvarjalnosti in raznolikosti Harmonične kombinacije z zelenjavo in zelišči, ki jih najdemo na domačem vrtu Transparenten seznam sestavin: uporabljene so le navedene sestavine Pristen okus: Brez umetnih barvil, arom in konzervansov Feringa - z veliko ljubezni kot pripravljena doma!
Feringa Classic Meat meni 6 x 400 g  Piščanec & postrv
Feringa Classic Meat meni 6 x 400 g Piščanec & postrv
9,59 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka