THORENS gramofon TD 403 DD Walnut

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z novim modelom TD 403 DD Thorens dopolnjuje linijo gramofonov serije 400 z neposrednim pogonom plug-and-play. Vizualno pravi Thorens, novi TD 403 DD ima enak preizku&sca... Preberi cel opis
1.389,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek THORENS gramofon TD 403 DD Walnut. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E0FAB0
Prijavi napako
Z novim modelom TD 403 DD Thorens dopolnjuje linijo gramofonov serije 400 z neposrednim pogonom plug-and-play. Vizualno pravi Thorens, novi TD 403 DD ima enak preizkušen neposreden pogon kot uspešni TD 402 DD, vendar se od svojega manjšega brata loči z masivnejšim 1,4 kg in 22 mm debelim krožnikom iz tlačno litega aluminija in avdiofilska tonarka TP 150, ki se uporablja tudi v novem modelu TD 1500.

Serijsko je priložena tudi visokokakovostna in vnaprej nastavljena kartuša 2M Blue proizvajalca danskega specialista za kartuše Ortofon. Ta se zaradi golega diamanta z eliptičnim pisalom izkaže kot ustrezen igralni partner.

Nova tonarma TP 150 se uporablja tudi na novo predstavljenem modelu Thorens TD 1500 in je podobna TP 124, ki se uporablja na novem TD 124 DD. Ima efektivno maso 14 gramov, je nastavljiv po višini in azimutu ter je opremljen s standardnim priključkom za SME, tako da je mogoče zlahka zamenjati naglavne školjke ali namestiti druge kartuše.
Proti drsanje je nastavljeno z drsno utežjo v dnu roke, ki je nastavljena na najlonski niti, ki je speljana preko rubinastega ležaja.

Stabilen in izjemno tih neposredni pogon
Tonarma THORENS TP 150
Snemljiva naglavna školjka za MSP
Ogromen 1,4 kg in 22 mm debel krožnik iz tlačno litega aluminija
Vnaprej nameščena kartuša Ortofon 2 M Blue
THORENS gramofon TD 403 DD Walnut
THORENS gramofon TD 403 DD Walnut
1.389,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka