NEC MultiSync M551 138,8cm (55) PCAP IPS z zvočniki na dotik LED monitor

NEC MultiSync M551 138,8cm (55") PCAP IPS z zvočniki na dotik LED monitor

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vrhunska zmogljivost na dotik, za zahtevna okolja

Odlični prvi vtisi lahko spremenijo vse predstavitev vašega podjetja na najboljši možen način bo spodbudila va... Preberi cel opis

5.233,67 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri zalogo

Cena je bila osvežena danes ob 07:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o parcom.shop ponudbi
Ponudba trgovine parcom.shop za izdelek NEC MultiSync M551 138,8cm (55") PCAP IPS z zvočniki na dotik LED monitor. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
8 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Svetilnost (v cd/m2) Svetilnost nam zelo preprosto povedano pove kolikšno je sevanje svetlobe določenega svetila. Tudi tukaj velja: več = bolje.
500 cd/m2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DFA1C7
Prijavi napako

Vrhunska zmogljivost na dotik, za zahtevna okolja

Odlični prvi vtisi lahko spremenijo vse predstavitev vašega podjetja na najboljši možen način bo spodbudila vašo blagovno znamko. S sodobnim stilom brez okvirjev, delovanjem 24 ur na dan, 7 dni v tednu in zmanjšanimi odsevi pri močni svetlobi okolja, NAP MultiSync M serija PCAP touch pritegne občinstvo in olajša sodelovanje.

Z zmogljivim računalniškim modulom Intel Smart Display Module (Intel SDM) ste pripravljeni svojim strankam zagotoviti izjemno interaktivno izkušnjo. Robustna steklena površina je popolnoma primerna za javno uporabo, odporna je na praske, zaradi svoje lastnosti proti bleščanju pa so modeli M serije PCAP na dotik primerni za uporabo tudi na območjih z visoko svetlobo okolice.

Prednosti
Sodobna in enostavna oblika čiščenja - od roba do roba, ki omogoča namestitev v katero koli okolje.
Izjemna zmogljivost na dotik - tehnologija PCAP z do 20 dotičnimi točkami ponuja odlično odzivnost na dotik tako za uporabo prstov kot pisala
Neovirana berljivost - brez odsevov oken ali drugih svetlobnih virov ne pomeni motenj v vidnosti vsebin napisov ali predstavitve sejne sobe
Kritično 24-urno delovanje - natančen izbor komponent industrijskega razreda in skrben dizajn, osredotočen na zahtevne scenarije uporabe, spremljata impresivno in neprekinjeno izkušnjo gledalcev.
Varno upravljanje na daljavo - upravljajte svoje naprave na daljavo in varno z uporabo NEC NaviSet Administrator 2 proaktivno upravljanje zahtev za vzdrževanje, prihranek časa in virov

Lastnosti

Proizvajalčeva koda I 60005082
EAN koda I 5028695120549
energijski_razred I No
Proizvajalec I SHARP / NEC
Ločljivost: I 3840 x 2160
Diagonala zaslona: I 138,8 cm / 55''
Tip matrike: I IPS z LED osvetlitvijo
Senzor na dotik: I na dotik (PCAP), 20-točkovni večkratni dotik
Kontrast: I 8000: 1
Svetilnost: I 500 cd/m2
Vidni kot: I horizontalno/vertikalno: 178°
Odzivni čas: I 8 ms
Priklop kartice/adapterja: I 1x DisplayPort z HDCP, 2x HDMI, 1x audio 3,5 mm, 1x USB 2.0, 1x LAN RS232
Vgrajeni zvočniki: I 2 x 10 W
Prilagodljivost I Debelina stekla: 3.5mm, trdota stekla: 6H, prepustnost svetlobe: 85%, Haze level: 5 - 10%

NEC MultiSync M551 138,8cm (55") PCAP IPS z zvočniki na dotik LED monitor
NEC MultiSync M551 138,8cm (55") PCAP IPS z zvočniki na dotik LED monitor
5.233,67 €
v parcom.shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka