Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey

Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey je najbolj slaven stolček za hranjenje vseh časov. Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastno... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DF92CB
Prijavi napako

Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey je najbolj slaven stolček za hranjenje vseh časov. Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastnosti in kvalitete večjih.

Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo. Zaradi nove lastnosti - štirih koles - ga lahko enostavno premikate po prostoru.

Lastnosti
Majhen stol z veliko sposobnostmi
Prima Pappa Follow me je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga zahvaljujoč 4 kolesom lahko preprosto premikate po vašem domu. Ne glede na lahkost pa je zelo udoben za otroke in primeren tudi za novorojenčke.

Samo najboljši materiali
Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje
Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost
Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Prima Pappa Follow me je izdelana skladno s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Tehnične specifikacije
Praktičen
Zaradi preproste uporabe je izdelek idealen tudi za uporabo na vikendu, pri babici ali varuški. Nova lastnost - 4 kolesa - omogočajo dodatno praktično premikanje po prostoru.

Ležalnik
Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.

Stolček za hranjenje
Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj, stolček nastavite na ustrezno višino, da se bo lepo prilegal k jedilni mizi in otrok se bo z največjim veseljem za mizo pridružil kot enakovreden družinski član.

Izjemno prilagodljiv
Nastavljiv po višini v 7 položajev ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklona, medtem se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.

Vedno udoben
Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček

Vzdrževanje
Prevleka se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju. Poseben prostor za stekleničko preprečuje polivanje.
Prevleka Wonder (barva Wonder Green in Wonder Grey) je tehnološko najbolj napredna prevleka izdelana s pomočjo nanotehnologije. To pomeni, da je odporna na madeže in hkrati zelo zračna.

Shranjevanje
Zložen stolček Peg Perego Prima Pappa Follow Me se enostavno zloži. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo in brez težav odnesete kamorkoli.

Mere: 55 x 105 x 76 cm 55 x 95,5 x 30 cm (zložen)

Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey
Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow me Linear Grey
140,06 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka