USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 Inphic

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 InphicTa edinstvena miška izpolnjuje pričakovanja tudi najzahtevnejših igralcev iger. Opremljen je z 8 programirljivimi gumbi, njegova ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 Inphic. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Največja ločljivost senzorja (DPI)
4800
Povezava
Tip senzorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DDBF3C
Prijavi napako
USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 InphicTa edinstvena miška izpolnjuje pričakovanja tudi najzahtevnejših igralcev iger. Opremljen je z 8 programirljivimi gumbi, njegova ločljivost pa je nastavljiva v območju 1200-4800 DPI. Odlikujeta ga tudi široka združljivost in ergonomski dizajn. Osvetlitev ozadja RGB s 6 na voljo načini osvetlitve daje edinstven značaj.Miška je opremljena z naprednim optičnim senzorjem in je nastavljiva za ločljivost 1200 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 DPI. Zagotavlja neprimerljivo hitrost, natančnost in gladko delovanje. Zaradi vsega tega je popoln tudi za najbolj dinamično igro. Uspešno ga lahko uporabite tudi pri delu.Naprava ima 8 programirljivih gumbov in podpira kompleksne makro funkcije. To omogoča tudi najzahtevnejšim igralcem, da ga prilagodijo svojim pričakovanjem. Uporabite to sposobnost, da premagate nasprotnike v igri in še lažje podrete nove rekorde. Še več, mehanska stikala za miško so izjemno trpežna – imajo življenjsko dobo približno 3 milijone klikov.Ne glede na to, na kateri strojni opremi igrate – z Inphicom lahko uživate v natančnosti in gladkosti, o kateri sanjate, v skoraj vsaki situaciji. PW6 je združljiv z najbolj priljubljenimi računalniki in prenosniki, opremljenimi z vrati USB. Brezhibno deluje s sistemi, kot so Windows XP / Vista / 7 / 8.Miška ima ergonomsko zasnovo, ki zagotavlja udobje uporabe. Protizdrsne blazinice poskrbijo, da se naprava dobro prilega vaši roki in ne zdrsne. Še več, 1,8 m kabel zagotavlja zanesljivo povezavo in vam omogoča uživanje v svobodi gibanja, kar je pomembno med dinamično igro. Gumbi na miški so izjemno tihi – zato jo lahko uporabljate tudi ponoči ali v knjižnici.Pridobite si miško, ki vas ne bo navdušila le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z edinstvenim dizajnom. PW6 je bil opremljen z RGB osvetlitvijo, ki jo lahko prilagodite svojim željam z izbiro med 6 razpoložljivimi načini. To mu omogoča, da fantastično dopolni vašo igralno opremo in okrasi vašo mizo. Obstaja tudi možnost izklopa osvetlitve ozadja, če je ne potrebujete.Blagovna znamkaInphicModelPW6VrstaOptičnivmesnikUSBŠtevilo ključev8Ključno življenjeDo 3 milijone klikovResolucija1200 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 DPIPovezavaŽičnoDolžina kabla1,8 mBarvasivaOsvetlitev ozadjaRGBKompatibilnostPrenosni računalniki in računalniki, sistem Windowshttps://youtu.be/T6rIak0lMp0
USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 Inphic
USB RGB optična miška 4800 DPI PW6 Inphic
16,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka