Kineziološki trak select- črn/ 5cm*5m

Kineziološki trak select- črn/ 5cm*5m

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Trak je zvit v rolo, dolžine 5m in širine 5cm. Kineziološki trak je skoraj v celoti sestavljen iz bombaža (95% bombaž, 5% spandeks). Trak lahko poljubno razrežemo in ustr... Preberi cel opis
Cena z dostavo
13,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o capljasport.si ponudbi
Ponudba trgovine capljasport.si za izdelek Kineziološki trak select- črn/ 5cm*5m. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DB3BD4
Prijavi napako
Trak je zvit v rolo, dolžine 5m in širine 5cm. Kineziološki trak je skoraj v celoti sestavljen iz bombaža (95% bombaž, 5% spandeks). Trak lahko poljubno razrežemo in ustrezno oblikujemo. Pri sami namestitvi traku moremo biti pozorni na več dejavnikov, da pride trak do izraza. Priporočamo, da se pred uporabo posvetujete s strokovnjakom (fizioterapevtom)Učinki kinezioloških trakov:podpirajo sklepe in mišično tkivo,pomagajo pri opravljanju določenih gibov.lajšajo bolečine,pošpešijo okrevanje poškodovanih mišic, vezi in sklepov,delujejo preventivno pred poškodbami,preprečujejo nabiranje mlečne kisline,pospešujejo ali zavirajo mišično krčenje.Lastnosti kakovostnih kinezioloških trakov:dobra lepljivost,vodoodpornost,ustrezna tekstura materiala,primerna raztezna moč,brez lateksa,na koži mora zdržati vsaj nekaj dni, tudi ob gibanju.
Kineziološki trak select- črn/ 5cm*5m
Kineziološki trak select- črn/ 5cm*5m
8,90 €
v capljasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka