Industrijski graver Dymo Rhino™ M1011, v kovčku

Industrijski graver Dymo Rhino™ M1011, v kovčku

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gravirno orodje z jeklenim ohišjem in aluminijastimi trakovi, ki so odporni na ekstremne vrmenske razmere, kemikalije in UV svetlobo. Ergonomsko gravirno orodje je trpežn... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

brezplačna dostava

Več o printink.si ponudbi
Ponudba trgovine printink.si za izdelek Industrijski graver Dymo Rhino™ M1011, v kovčku. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D9F3F1
Prijavi napako
Gravirno orodje z jeklenim ohišjem in aluminijastimi trakovi, ki so odporni na ekstremne vrmenske razmere, kemikalije in UV svetlobo. Ergonomsko gravirno orodje je trpežno in omogoča enostavno rezanjue trakov. Primeren je za uporabo v težkih delovnih razmerah, uporablja pa se ga za: označevanje cevi, podzemnih kablov, mastnih delov motorja in proizvodnje opreme, v nekaterih primerih se ga lahko uporabi tudi pod vodo. Komplet vsebuje: Rhino™ M1011 gravirno orodje, skripto z 188 znaki, zrcalno skripto, aluminijasti trak, brez lepila (12 mmx3,65 m), jeklen trak (12 mmx4,8 m) in kovček iz trde plastike.

.
Barva: črna.
Širina traku: do 12 mm.
Proizvajalec: Dymo.
Oznake izdelka: graver, industrijski, kovček, orodje.
Industrijski graver Dymo Rhino™ M1011, v kovčku
Industrijski graver Dymo Rhino™ M1011, v kovčku
390,40 €
v printink.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka