KREMA ZA POVEČANJE PRSI Orgie Vol+up

KREMA ZA POVEČANJE PRSI Orgie Vol+up

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Si želite popolnega oprsja brez operativnih posegov? Za vas imamo vrhunski izdelek s katerim bodo vaši prsi ponovno polne in dvignjene. Krema za povečanje prsi Vol+up vse... Preberi cel opis
24,99 € -15 %
21,24 €
-15 %24,99 €
z dostavo 24,94 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
24,94 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek KREMA ZA POVEČANJE PRSI Orgie Vol+up. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D94E78
Prijavi napako
Si želite popolnega oprsja brez operativnih posegov? Za vas imamo vrhunski izdelek s katerim bodo vaši prsi ponovno polne in dvignjene. Krema za povečanje prsi Vol+up vsebuje aktivno sestavino, ki skrbi za lokalno povečanje volumna, kjer to želite, vključno s prsmi ali zadnjico. S tem revolucionarnim izdelekom za ženske lahko že v roku enega meseca pričakujete vidne rezultate, ki jih ne boste opazile samo vi, vendar tudi vaš ljubimec. Povrnite si samozavest in navdušite z zapeljivim dekoltejem. Aktivna sestavina – Adifyline™ peptid 2% Adipociti, znani tudi kot lipociti in maščobne celice, so celice, ki sestavljajo predvsem maščobno tkivo, specializirano za shranjevanje energije v obliki maščobe. Maščobno tkivo ima bistveno vlogo pri določanju oblike in velikosti prsi in zadnjice. Kaj je peptid Adifyline™? Ta heksapeptid cilja na specifična področja obraza in telesa, ki so občutljiva na silo gravitacije in poslabšanje s starostjo. Poveča količino maščobnega tkiva za pridobitev volumna in krivulj, kjer je to potrebno – in želeno. Kako deluje krema Vol+up? Krema spodbuja PGC-1 alfa, povečuje hitrost adipogeneze in spodbuja kopičenje lipidov v maščobnem tkivu ciljnih območij ter lokalno poveča volumen. Povečanje prsi in zadnjice lahko opazimo že v samo 28 dneh, v 8 tednih pa so še bolj čvrsti, polnejši in bolj dvignjeni. Navodila za uporabo: Primerno količino nanesite na želeno območje in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Izdelek lahko uporabite na prsih ali zadnjici. Ingredients: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA, Pentarythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Centella Asiatica Leaf Extract, Acetyl Hexapepetide-38, Tocopherol Opozorila: Ne uporabljajte, če je koža razdražena ali poškodovana. V primeru draženja, prenehajte z uporabo izdelka. Hranite izven dosega otrok. Zunanja uporaba. Ne zaužijte. Hranite stran od luči. Hranite v hladnem in suhem prostoru.
KREMA ZA POVEČANJE PRSI Orgie Vol+up
KREMA ZA POVEČANJE PRSI Orgie Vol+up
21,24 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka