KINDERKRAFT Potovalna posteljica Leody dodatki Leody Grey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ali radi potujete z otrokom? Iščete otroško posteljico, ki bo vašemu malčku olajšala spanje zunaj hiše in vam – skrb za dojenčka? LEODY z dodatki je zato narejen za va... Preberi cel opis

101,06 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
104,05 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

HAPPYBABY15 - 15% popusta ob nakupu izbranih artiklov za najmlajše

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
120 cm
Širina (cm)
65 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D6448E
Prijavi napako

Ali radi potujete z otrokom? Iščete otroško posteljico, ki bo vašemu malčku olajšala spanje zunaj hiše in vam – skrb za dojenčka? LEODY z dodatki je zato narejen za vas.

Je pa LEODY predvsem otroška posteljica za mobilne starše. V nekaj trenutkih ga boste sestavili in razstavili, zaradi česar ga boste povsod vzeli s seboj. Ko je zložen, ima zelo kompaktne dimenzije, priložena torba z ročaji pa omogoča lažje prenašanje.

Otroška posteljica ima tla, ki jih je mogoče nastaviti v 2 nivojih, zato je primerna ne samo za dojenčke, ampak tudi za starejše otroke, ki začnejo sedeti in dvigovati. Višja stopnja bo staršem omogočila skrb za malčka, ne da bi se morali preveč upogniti. LEODY ima tudi vrtiljak z igračami, lučkami in glasbo. Podpira otrokov gibalni razvoj (spodbuja ga k rokovanju), razvija koncentracijo, podpira vid in sluh.

Otroška posteljica ima sistem z dvojno zaščito pred spontanim zlaganjem. Mrežasti boki vam omogočajo, da imate ves čas vizualni stik z otrokom, hkrati pa zagotavljate dovod zraka tudi v vročih nočeh. Prepričajte se sami - te jaslice so pravi operativni center!


prednosti:

udobje:

Tla otroške posteljice se lahko obesijo na dveh nivojih. Najvišja stopnja (za dojenčke) vam omogoča, da skrbite za otroka, ne da bi se morali preveč upogniti. Ko otrok začne sedeti ali se dvigniti - spustite tla na drugo raven. Potovalna posteljica LEODY je opremljena s stranskim vhodom, ki se zapira z zadrgo. Omogoča plazečim drobtinicam vstop in izstop iz posteljice, hkrati pa deluje tudi kot pero. LEODY ima sistem hitre, enostavne postavitve in montaže. V nekaj trenutkih boste svojemu otroku pripravili udoben prostor za spanje – ne le doma, ampak tudi na počitnicah. Dno otroške posteljice ima dimenzije 120 x 60 cm. Zagotavlja dovolj prostora za spanje, možen je tudi nakup poljubne vzmetnice klasičnih dimenzij. Otroško posteljico je enostavno vzdrževati čisto. V primeru, da se umaže, je dovolj, da LEODY obrišete z vlažno in nato s suho krpo. In končano!




Funkcionalnost:

Otroško posteljico spremlja vrtiljak z glasbo, lučkami in igračami. Poleg tega, da pritegne pozornost drobtine, mu olajša zaspanje in ga pomiri. Potovalna posteljica LEODY ima funkcijo nihanja - zahvaljujoč smučem, ki jih je mogoče enostavno nastaviti v primeren položaj, bo otrok lažje in hitreje spal tudi izven hiše. LEODY je zelo enostaven za prenašanje – ima dve kolesi, ki olajšata premikanje postelje iz ene sobe v drugo. Da bi preprečili premikanje otroške posteljice med uporabo, je na vsako kolo uporabljena zavora. Zložena potovalna posteljica ima majhne dimenzije: 76 x 20 x 20 cm. Prilega se celo v majhen prtljažnik avtomobila. Priložena torbi LEODY ima praktične ročaje, ki olajšajo prenašanje zložene posteljice.




Varnost:

Otroška posteljica LEODY ima močan in stabilen jekleni okvir. Konstrukcija je zelo robustna in ščiti otroka tudi med nemirnim spanjem. Zgibni sistem je opremljen z dvojno zaščito pred zlaganjem. Ni vam treba skrbeti, da bi se otroška posteljica med uporabo pomotoma zložila. 3 strani posteljice so izdelane iz mreže - ne samo, da vam omogočajo diskretno opazovanje otroka, temveč zagotavljajo tudi dovod zraka v vročih dneh. Otroška posteljica LEODY je v skladu z evropskim standardom EN 716 za potovalne posteljice.




Tehnični parametri:

Materiali: plastika, jeklo, poliester Dimenzije: 126 x 65 x 76 (cm) Dimenzije vzmetnice: 120 x 60 cm Dimenzije blazine za menjavo: 47 x 68,5 cm, maks. obremenitev 11 kg. Teža: 14,65 kg Dimenzije paketa / teža: 77 x 21 x 21 (cm) / 15,55 kg






Oznaka izdelka :

Previjalna podloga je namenjena otrokom do 12 mesecev z max. tehta 11 kg Visoko nadstropje: lahko se uporablja, dokler otrok ne začne sedeti, dvigovati, rokovati, klečati. Priporočene dimenzije dodatnega ležišča: 120 x 60 x 8 cm. Funkcija ograje (nizka tla): maks. 36 mesecev in 15 kg.



KINDERKRAFT Potovalna posteljica Leody dodatki Leody Grey
KINDERKRAFT Potovalna posteljica Leody dodatki Leody Grey
101,06 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka