CEFAR MIŠIČNI elektrostimulator REHAB X2

CEFAR MIŠIČNI elektrostimulator REHAB X2

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Cefar Rehab X2 je idealen pripomoček za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin. Hkrati pa ponuja tudi osnovno elektro mišično stimulacijo. Namenjen je fizioterapevtom in p... Preberi cel opis
449,00 € -11 %
399,00 €
1-2 dni
-11 %449,00 €
z dostavo 402,50 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
402,50 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kreja ponudbi
Ponudba trgovine Kreja za izdelek CEFAR MIŠIČNI elektrostimulator REHAB X2. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002EB095
Prijavi napako
Cefar Rehab X2 je idealen pripomoček za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin. Hkrati pa ponuja tudi osnovno elektro mišično stimulacijo. Namenjen je fizioterapevtom in pacientom predvsem za lajšanje bolečin in enostavno stimulacijo mišic z največ dvema kanaloma (4 elektrode).Mišični elektrostimulator Cefar Rehab X2 ponuja 30 programov, ki pokrivajo veliko število različnih variant programov, med njimi: TENS: Cefar Flow Tens, mešana frekvenca (Han- stimulacija),številni programi za lajšanje bolečin TENS in stimulacijo mišic EMS: Rehabilitacijski programi za nevrološko in ortopedsko rehabilitacijo,alternativna stimulacija,programi za moč z aktivnim počivanjem,ogrevanje,okrevanje mišicemasažni program. Lastnosti Cefar tens/ elektrostimulatorja Cefar Reahb X2: Cefar Easy Touch tehnologija - avtomatična nastavitev jakosti stimulacije. Uporabniku prijazen način za doseganje optimalne jakosti ob uporabi npr. pri krepitvi mišic ali lajšanju bolečin s tensom.Cefar Rehab X2 lahko shrani podatke o minulih terapijah v tri osebne programe.Samosprožilec oz. tipka za pavzo: Cefar omogoča da med vadbo sami regulirate as aktivne faze stimulacije in pavze. Tako lahko samo narekujete tempo krepitve mišic z elektrostimulatorjem. Druge prednosti Cefar Flow Tens tehnologije: dodatna ročka/sonda za pavzo med stimulacijo, ki jo imamo med vadbo v rokah in preko katere narekujemo tempo stimulacije. - osvetljen zaslon, - funkcija za prekinitev oz. odmor, - možnost zaklepanja programov, - časovnik, -zaklepanje tipkovnice. Paket vsebuje:1x elektrostimulator CefarCompex Rehab X2,1x set priključnih kablov,1x samosprožilec za pričetek in konec stimulacije,1x vrečka 4 malih elektrod velikosti 5x5cm,1x navodila za uporabo v slovenskem jeziku in 2x knjižica z originalnimi navodili,1x sponka za nošenje na pasu,1x torba za prenašanje,2 bateriji AA (1.5V).
CEFAR MIŠIČNI elektrostimulator REHAB X2
CEFAR MIŠIČNI elektrostimulator REHAB X2
399,00 €
v Kreja

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka