Štirivratni ameriški hladilnik Beko GNE134630X odlikujejo izjemne tehnologije hlajenja, kot so tehnologija »NeoFrost«, ki s pomočjo ločenega sistema hlajenja zagotavlja najboljše pogoje za shranjevanje živil, tehnologija »aktivne modre svetlobe«, ki poskrbi za konstantno vzdrževanje nivoja vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov shranjenega sadja in zelenjave ter večnamenski predal »Multizone«, ki omogoča poljubno spreminjanje pogojev shranjevanja živil – predal se lahko pretvori iz hladilnika v zamrzovalnik. Hladilnik izstopa tudi z dvema predaloma za daljšo svežino, predalom za sadje in zelenjavo, priročnim mini barom, vodnim točilnikom, šestimi zamrzovalnimi predali različnih prostornin, za dodatno varnost shranjenih živil pa poskrbijo aktivni ionizator, proti-bakterijski filter in ročaji vrat ter anti-bakterijska tesnila vrat, ki preprečujejo vdor bakterij in plesni.
Običajni hladilniki v predelu hladilnika in zamrzovalnika za kroženje zraka uporabljajo en sam ventilator, kar ne zagotavlja optimalnega delovanja. Nivo vlage z enim samim tokom zraka ni dovolj visok za zamrzovalnik in ni dovolj nizek za hladilnik. Tehnologija NeoFrost z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja najboljše pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.
Imate veliko družino? Večnamenski predal oz. Multi Zone vam omogoča, da poljubno spreminjate pogoje shranjevanja živil glede na količino hrane in svoje osebne potrebe. Tako boste lahko shranili veliko več prehrambnih izdelkov. Omenjen večnamenski predal, ki ga imajo npr. Beko hladilniki s štirimi vrati in prostornino 77 litrov, lahko s pritiskom ene same tipke na digitalnem prikazovalniku pretvorite v hladilnik ali zamrzovalnik. Temperaturo lahko nastavite med –24 in +10 °C.
Sadje in zelenjava po tem, ko jih shranite v hladilnik, še nekaj časa ohranita svoje hranilne snovi. Zahvaljujoč Beko sistemu aktivne modre svetlobe pa to obdobje traja bistveno dlje. V predalu za sadje in zelenjavo, ki je osvetljen z modro lučjo, se zaradi učinka aktivne modre luči nadaljuje fotosinteza kot v naravi. Tako živila ostanejo sveža in se v njih vzdržuje določen nivo vsebnosti hranilnih snovi in vitaminov.