NAVEE električni Skiro N65, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni Skiro NAVEE N65
Predstavljamo NAVEE N65 visokozmogljiv električni skiro, ki svojim uporabnikom ponuja varno, udobno in inteligentno izkušnjo same vožnje. Preberi cel opis
699,00 €
2-7 dni
PAKETNA PONUDBA
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Eurodiskont ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-6 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
65
Moč motorja (v W)
500
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D01BC8
Prijavi napako
Električni Skiro NAVEE N65
Predstavljamo NAVEE N65 visokozmogljiv električni skiro, ki svojim uporabnikom ponuja varno, udobno in inteligentno izkušnjo same vožnje.

Lepotec se ponaša z inovativnim dvojno-zložljivim sistemom, ki v skladu s standardom EN17128 omogoča hitro in enostavno sestavljanje ter priročno shranjevanje, pri tem vas bo navdušil tudi zložljivi del njegovega krmila.

Električni skiro uporablja 10-palčne terenske pnevmatike, katere zaradi večjega premera ponujajo večjo absorpcijo udarcev ter manj tresljajev med samo vožnjo. Njihova 7.6cm širina pa pomeni večjo stabilnost in udobnejšo izkušnjo v primerjavi s tradicionalnimi tankimi pnevmatikami. NAVEE N65 zajema 17cm široko stojišče iz magnezijeve zlitine prevlečeno z visoko elastično silikonsko podlogo proti zdrsu, tako svojim uporabnikom omogoča, da stojijo bolj svobodno. Da je njegova uporaba v kompletu dodelana poskrbi še ergonomsko oblikovana prevleka krmila iz TPE materiala, ki izboljša sam oprijem in poveča protizdrsnost.

Za izjmeno stabilnost in brezhibno delovanje se v notranjosti novega skiroja skriva visokokakovosten 500 W brezkrtačni motor, ki bo vaše novo prevozno sredstvo brez težav popeljal tudi v 25% klanec. Pri njegovi uporabi pa vam bo na voljo tristopenjska nastavljiva hitrost: 25km/h, 15km/h ter 6km/h. N65 uporablja zasnovo dvojnih zavor pri čemer se ponaša z sprednjimi E-ABS ter zadnjimi disk zavorami, ki mu zagotavljajo pravočasen odziv in krajšo zavorno pot.

V zakulisiju dogajanja stoji 48V 12.5Ah litijeva baterija visoke zmogljivosti z BMS sistemom za upravljanje tako vam bo N65 omogočal avtonomijo za kar 65 prevoženih kilometrov.
Poleg vsega zapisanega naj dodamo, da je opremljen z nadgrajenimi sprednjim in zadnjimi žarometi s čimer omogoča varno vožnjo tudi v večernih urah, njegov zaslon vam ponuja spremljanje hitrosti, stanja baterije, rekuperacijo energije itd. Zahvaljujoč njegovi izjemno močni konstrukciji pa bo uporaba mogoča za uporabnike vse do nosilnosti 120kg.
NAVEE električni Skiro N65, črn
NAVEE električni Skiro N65, črn
699,00 €
v Eurodiskont

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka