Mackie CR StealthBar

Mackie CR StealthBar

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ne morete namestiti tradicionalnih zvočnikov na vašo računalniško mizo, a vseeno želite visokokakovosten zvok, ki vam odtrga no... Preberi cel opis
97,50 € -14 %
83,80 €
-14 %97,50 €
z dostavo 88,70 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
88,70 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Mackie CR StealthBar. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CFFA1C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ne morete namestiti tradicionalnih zvočnikov na vašo računalniško mizo, a vseeno želite visokokakovosten zvok, ki vam odtrga nogavice? CR StealthBar je narejen samo za vas. Zagotavlja kristalno čist in močan zvok v kompaktni zasnovi zvočne vrstice za namizje, kar boste želeli slišati. Tako kot preostali del serije CR ima StealthBar legendarno Mackiejevo akustično obliko in uglaševalni rodovnik. Uglašeni za jasne visoke tone, jasen srednji in jasen bas, smo ustvarili absolutno pošast, ki na vašo mizo prinaša močan zvok v živo in studijsko doživetje. Ne glede na to, ali ste vajeni vgrajenih računalniških zvočnikov ali običajnih obsežnih namiznih zvočnikov, ne boste zamudili svoje stare nastavitve. CR StealthBar kljub svoji velikosti oddaja ogromen zvok. Poenostavite svojo opremo in se povežite z enim kablom. Za super čist videz je celo prostor za napeljavo žic s tipkovnice, mikrofona USB ali miške.
Mackie CR StealthBar
Mackie CR StealthBar
83,80 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka