Yedoo Five Numbers Blue

Yedoo Five Numbers Blue

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Number Five je nov standard za univerzalno zrel potovalni skuter z velikimi kolesi, potrebno opremo in večjo zanesljivostjo zna... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 00:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Yedoo Five Numbers Blue. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Skiro za
Število koles
2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CE230C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Number Five je nov standard za univerzalno zrel potovalni skuter z velikimi kolesi, potrebno opremo in večjo zanesljivostjo znamke Yedoo. Na jeklenih mišicah jeklenega okvirja, ki tehta približno deset kilogramov, ni nič odveč. Nastavljive zadnje vilice omogočajo udobno in hitro drsenje tik nad površino, na vsakem metru pa boste cenili, da imajo aluminijasta pesta koles z industrijskimi ležaji manjši kotalni upor. To ne vodi do kratkega stika, številka 5 je res živa. Lastnosti: Omejitev obremenitve: 130 kg / 287 lb Min. višina kolesarja: 150 cm / 59 in Starost kolesarja: 12+ let Okvir: YEDOO Hi-ten jeklo Vilice: YEDOO Hi-ten jeklo Steblo: zlitina Krmilo: Alloy PG Ročaji: ergonomski Konci palic: neobvezno Slušalke: NECO zlitina 1 1/8" polintegrirana AHEAD Zavorne ročice: 2x SPARKLE zlitina Zavore (spredaj/zadaj): 2x "V" SPARKLE zlitina Kolesa: 26"/20" Platišča: HJC zlitina Pesta: NOVATEC zlitina Širina pesta (spredaj/zadaj): 100 / 74 mm // 3,9 / 2,9 in Ležaji: industrijski Ročice za hitro sprostitev (spredaj/zadaj): Da / Da Pnevmatike (spredaj/zadaj): KENDA 26x1,75/20x1,75 maks. napihovanje (spredaj/zadaj): 4,6 bar / 4,6 bar Priprava za držalo za steklenice: 2x Noga: 40 cm / 15,7 in Višina krmila: 91 - 97 cm / 35,8 - 38,2 in Širina krmila: 64 cm / 25,2 in Višina vožnje (višji/nižji položaj)*: 5,0 / 7,0 cm // 2,0 / 2,8 in Razdalja med podnožjem in tlemi (višji/nižji položaj)*: 7,8 / 9,8 cm // 3,1 / 3,9 in Prostor za jahača: 68 cm / 26,8 in *Toleranca: +-0,2 cm
Yedoo Five Numbers Blue
Yedoo Five Numbers Blue
286,63 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka