FENIX BC30 V2.0 akumulatorska kolesarska svetilka

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Druga generacija izjemno zmogljive kolesarske svetilke Fenix BC30 V2.0 zagotavlja do 2200 lumnov (ANSI). Za napajanje kolesarske svetilke lahko uporabite par litij-ionski... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o kronium.eu ponudbi
Ponudba trgovine kronium.eu za izdelek FENIX BC30 V2.0 akumulatorska kolesarska svetilka. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CE1D3F
Prijavi napako
Druga generacija izjemno zmogljive kolesarske svetilke Fenix BC30 V2.0 zagotavlja do 2200 lumnov (ANSI). Za napajanje kolesarske svetilke lahko uporabite par litij-ionskih baterij 18650 (baterije 18650 brez štrlečega plusa v svetilki nimajo zadostnega stika) ali štiri baterije CR123A za enkratno uporabo. Vir svetlobe sta dve sodobni diodi LED Luminus SST-40. Svetilka uporablja preizkušeno tehnologijo "Dual Distance Beam System". Glavni stožec svetlobe ustvarja posebej zasnovana optika in doseže do 187 metrov, medtem ko sekundarni široki stožec svetlobe dopolnjuje optični člen, ki je na vrhu oblikovan tako, da se navzgor usmerjena svetloba lomi do tal. Tako nastane stožec, ki neprekinjeno osvetljuje celotno območje pred kolesom - tudi na mestih, ki jih običajne kolesarske luči ne pokrijejo. V primerjavi s prejšnjo generacijo je kolesarska luč opremljena z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, s katerim je mogoče spreminjati načine osvetlitve ali aktivirati način Burst. Zasnova nosilca omogoča hitro montažo in demontažo luči na krmilo brez orodja, nosilec pa omogoča tudi hitro odstranitev luči, tako da jo lahko uporabljate kot visoko zmogljivo ročno luč. Nosilec se lahko uporablja na vseh premerih krmila od 22 do 32 milimetrov. Na voljo je šest digitalno krmiljenih načinov delovanja, vključno z opozorilnim utripanjem in opozorilom o nizkem stanju baterije. 
FENIX BC30 V2.0 akumulatorska kolesarska svetilka
FENIX BC30 V2.0 akumulatorska kolesarska svetilka
89,90 €
v kronium.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka