BARR&STROUD daljnogled Savannah 8x56

BARR&STROUD daljnogled Savannah 8x56

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Daljnogled Barr & Stroud Savannah je kombinacija kakovostne optike, izpopolnjene tehnične konstrukcije in višje ločljivosti. Rezultat je elegantni model d... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o waragod.si ponudbi
Ponudba trgovine waragod.si za izdelek BARR&STROUD daljnogled Savannah 8x56. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povečava (v x) Ta podatek Vam pove večkratnik povečave, ki ga daljnogled omogča. Tudi tukaj da je več = boljše, saj daljnogledi z večjo povečavo omogočajo boljše opazovanje tudi bolj oddaljenih predmetov.
8 x
Premer leče (v mm)
50 mm
Tip ostrenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDD894
Prijavi napako
Daljnogled Barr & Stroud Savannah je kombinacija kakovostne optike, izpopolnjene tehnične konstrukcije in višje ločljivosti. Rezultat je elegantni model daljnogleda Barr & Stroud, ki blagovni znamki prinaša višjo raven zmogljivosti in prefinjenost zasnove. Savannah Barr & Stroud 8x56 je zato močan konkurent drugim daljnogledom v svoji kategoriji.

Savannah Barr & Stroud 8x56 ima optimalno razmerje povečave in velikosti objektiva,  zato ima odlično ostro sliko. Njegov 56mm objektiv v kombinaciji z 8-kratnim povečanjem zagotavlja prehod največje količine svetlobe skozi oči uporabnika, kar je pomembno, če opazovalec uporablja daljnogled v slabih svetlobnih pogojih, kot sta zora in mrak. 8-kratna povečava je prav tako idealna za enostavno ohranjanje stabilnosti, brez potrebe po dodatni podpori.

Daljnogled Savannah ima robustno konstrukcijo v kombinaciji z briljantno optiko. Daljnogled je vodoodporen do globine 1,5 m, pod vodo je lahko tri minute. Zato izdelava daljnogleda zahteva visoko stopnjo mehanske kakovosti in posledično zagotavlja, da ga lahko uporabljate v kakršnem koli vremenu. To sposobnost še izboljša gumirano ohišje daljnogleda, ki ga ščiti pred udarci. Daljnogledi so napolnjeni z dušikom, ki preprečuje rosenje v neugodnih vremenskih razmerah. Popolnoma večplastna optika in BAK-4 prizme so že za Savannah standard. Na ta način se zagotavlja, da se skozi optiko prenaša čim več svetlobe, kar zagotovi izjemno ostro sliko tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Zaradi uporabnikovega udobja je daljnogled opremljen z gumijastimi okularji, ki so zelo praktični tudi za uporabnike z očali. Mehanizem ostrenja je zasnovan tako, da se lahko ostri od minimuma do neskončnosti z manj kot enim obratom kontrolnega koleščka. To pomeni, da lahko opazujete tudi hitro se premikajoče objekte.

Savannah 8x56 se dobavlja s trdnim etuijem, pritrjenimi lečami in pokrovčki za leče in okularje, udobnim trakom za vrat in krpo za čiščenje leč.
BARR&STROUD daljnogled Savannah 8x56
BARR&STROUD daljnogled Savannah 8x56
304,00 €
v waragod.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka