SAMSUNG klimatska naprava AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU AR3500 + montaža na ključ z nosilnimi konzolami!

SAMSUNG klimatska naprava AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU AR3500 + montaža na ključ z nosilnimi konzolami!

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klimatske naprava Samsung ponujajo možnost enouporabniškega načina upravljanja z namenom doseganja enaki učinkovitosti ogrevanja ali hlajenja v prostoru, a temu pr... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi
Ponudba trgovine Oprema center d.o.o. za izdelek SAMSUNG klimatska naprava AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU AR3500 + montaža na ključ z nosilnimi konzolami!. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A++
Glasnost notranje enote (v dB)
28 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CD2157
Prijavi napako
Klimatske naprava Samsung ponujajo možnost enouporabniškega načina upravljanja z namenom doseganja enaki učinkovitosti ogrevanja ali hlajenja v prostoru, a temu primerno nižjo električno porabo zahvaljujoč manjši porabi kapacitete kompresorja. Tako ste lahko brez slabe vesti glede uporabe klimatske naprave, saj je z energetskega stališča varčna.

Vas moti razgreto toplot stanovanje, ko pridete iz službe v ročih poletnih dneh? S klimatskimi napravami Samsung je tudi ta problem rešen. Posebna funkcija 2-stopenjskega hlajenja omogoča, da je naše bivalni prostor ohlajen v le nekaj minutah. V drugem koraku pa poteka faza udobnega, ki omogoča vzdrževanje prijetne temperature prostoru ter varčnega delovanja klima naprave.

Alergeni delci, virus ter ostale škodljive snovi v zraku vplivajo negativno na naše počutje in zdravje. Vsem opisanim težavam je na voljo »virus doctor«, enostavni filter, ki uspešno filtrira zrak vključno z virusi gripe. S posebno tehnologijo filtracije boste tako ohranjali svež in čist zrak v prostoru.

Samsung klimatske naprave sledijo najnovejšim smernicam na področju tehnologije kar se kaže v naboru funkcij, ki so ponujene končnim uporabnikom. Klimatske naprave Samsung lahko upravljate preko vaše najljubše mobilne naprave s tovarniško vgrajenimi Wi-Fi vmesniki in to prav od kjerkoli na svetu. Funkcija “Smart check” omogoča diagnosticiranje napak in še v istem hipu lahko predlaga ustrezno rešitev.

Sama namestitev Samsung klimatskimi napravami je sedaj mačji kašelj. Po zaslugi skrbnega načrtovanj klima naprave je omogočeno, da sistem samodejno preveri ali je naprava pravilno nameščena za brezskrbno delovanje v vročih poletnih dneh
Ukrivljen dizajn ter Crystal Gloss izgled omogoča Samsung klima napravam edinstven izgled ter inovativno zasnovo. Naprava je obdana z atraktivnim dvojno injeciranim transparentnim materialom za še bolj eleganten videz.
Klimatska naprava Samsung pa je kos tudi najtežjim izzivom. Posebna tehnologija “trojne zaščite plus” ji preprečuje preobremenjenost kompresorja in krmilne enote ob napetostnih sunkih ter in ostalih električnih nihanj brez dodatnega ločenega stabilizatorja. Posebna zaščitna plast preprečuje nastajanje korozije in rjavenja ohišja. Zaradi velikega kondenzatorja ter optimalnega pretoka hladilne tekočine klima naprava Samsung vzdrži tudi izjemno visoke temperature.
celotna montaža klimatske naprave z materijalom na ključ obsega:
- en preboj opečnatega zidu do 40
- montaža zunanje in notranje enote do višine 3,5 m
- izdelava plinske cevne in elektro povezave med enotama do 5 m
- izdelava odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5 m v žleb ali pripravljen odtok
- nosilne konzole – (500mm)
- priklop na obstoječo električno napeljavo ob klima napravi ( 1m el. kabla 3x1.5)
- drobni in montažni material
- vakumiranje, polnjenje,zagon in svetovanje o uporabi naprave
- prevoz
- dodatnim meter inštalacije se obračuna 18 eur (v cene je celotna insalacija-freonska, električna in kondenz)

Akcijska cena vsebuje 9,5% DDV. Po akcijski ceni je nakup možen samo za fizične osebe!
SAMSUNG klimatska naprava AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU AR3500 + montaža na ključ z nosilnimi konzolami!
SAMSUNG klimatska naprava AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU AR3500 + montaža na ključ z nosilnimi konzolami!
751,17 €
v Oprema center d.o.o.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka