Polaroid PLD7029/S RIW/5X Polarized ONE SIZE (68) Siva/Modra

Polaroid PLD7029/S RIW/5X Polarized ONE SIZE (68) Siva/Modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Polaroid Zgodba o Polaroidu se začne leta 1929, ko je študent Harvarda Edwin Land patentiral prvi polarizacijski filter na svetu. Danes je Polaroid vodilna znamka v tehno... Preberi cel opis
54,99 € -20 %
43,99 €
-20 %54,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Polaroid PLD7029/S RIW/5X Polarized ONE SIZE (68) Siva/Modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CCAE67
Prijavi napako
Polaroid Zgodba o Polaroidu se začne leta 1929, ko je študent Harvarda Edwin Land patentiral prvi polarizacijski filter na svetu. Danes je Polaroid vodilna znamka v tehnologiji polariziranih leč in ena izmed najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk očal. Očala Polaroid združujejo modo z edinstveno tehnologijo pri izjemno privlačnem razmerju med ceno in učinkovitostjo. Za koga so? Sončna očala Polaroid PLD7029/S RIW/5X so del aktualne kolekcije Polaroid, ki je skrbno oblikovana za ženske in moške (uniseks). Ta elegantni model s polno obrobo izraža trenutne trende modernih dizajnerskih očal, njegova pravokotna oblika pa poskrbi, da je Polaroid PLD7029/S popolna izbira za okrogle ali ovalne obraze. Materiali Material uporabljen za okvir je lahka plastika, ki nudi izjemno zanesljivost in trpežnost. Leče so zasnovane tako, da blokirajo 100 % škodljivih UV-žarkov.
Polaroid PLD7029/S RIW/5X Polarized ONE SIZE (68) Siva/Modra
Polaroid PLD7029/S RIW/5X Polarized ONE SIZE (68) Siva/Modra
43,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka