TACTIC III ANGI Nazaj

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Gorsko kolesarjenje je bolj agresivno kot kadarkoli prej, zato rabite čelado, ki vam bo vlivala zaupanje na spustih in na trail kolesu s 130 mm hoda. Pozdravite čelado... Preberi cel opis

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CAFB16
Prijavi napako

Gorsko kolesarjenje je bolj agresivno kot kadarkoli prej, zato rabite čelado, ki vam bo vlivala zaupanje na spustih in na trail kolesu s 130 mm hoda. Pozdravite čelado Tactic III. Njen glavni adut je varnost, sistem hlajenja 4th Dimension pa skrbi za zračnost tudi v vročih dneh. V skladu s temi smernicami smo čelado Tactic III prenovili in je zdaj tudi lažja kot kadarkoli prej, hkrati pa ima značilen pedigre zaščite. To pomeni, da boste dobili neskončno preverjeno trail čelado, s katero boste vozili navzgor, nato pa vas bo ščitila na poti navzdol. In to je pravzaprav bistvo vsega, kajne?

Naš novi senzor padcev ANGI daje vam in vašim bližjim mirne misli—združen z našo aplikacijo za iOS ali Android bo senzor zaznal padec in poslal tekstovno sporočilo izbranim kontaktom v vašem telefonu. Prav tako se lahko sinhronizira z našo aplikacijo in Stravo ter zagotavlja sledenje aktivnosti na podlagi GPS signala.

Vsestranski sistem prileganja HairPort SL II s šestimi nastavitvami višine in mikro-nastavljivim vrtljivim gumbom bo močno olajšal nastavitev.
Hlajenje 4th Dimension za optimalno zračenje.
Školjka in-mold za večjo moč in manjšo težo.
Večja pokritost zatilja za dodatno zaščito na tehničnem gorskem terenu.
Normalno velik vizir aFIX je enostavno snemljiv.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
Opremljena s sistemom MIPS.
Priprava za senzor padcev ANGI.

TACTIC III ANGI  Nazaj
TACTIC III ANGI Nazaj
99,91 €
v jbcenter

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka