Polar IGNITE 2, večnamenska ura, črna 900104362

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Polar Ignite 2 športna ura je elegantna, preprosta in pametna. Navodila za vadbo po meri ter spremljanje regeneracije in spanja – vse v čudovito oblikovani uri, ki dob... Preberi cel opis

219,99 €
2-10 dni
Cena z dostavo
223,94 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hervis ponudbi
Ponudba trgovine Hervis za izdelek Polar IGNITE 2, večnamenska ura, črna 900104362. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Izgled
Merilnik srčnega utripa
Oblika zaslona
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01C7D861
Prijavi napako

Polar Ignite 2 športna ura je elegantna, preprosta in pametna. Navodila za vadbo po meri ter spremljanje regeneracije in spanja – vse v čudovito oblikovani uri, ki dobro izgleda in se odlično prilega 24/7.

Ko gre za merjenje srčnega utripa, imajo različni športi različne zahteve. Ura Polar Ignite 2 ponuja številne rešitve merjenja srčnega utripa – izberite metodo, ki najbolj ustreza vašemu športu in pogojem. Polar Ignite 2 meri srčni utrip na zapestju s kombinirano senzorsko tehnologijo Polar Precision Prime. Ta inovacija združuje optično merjenje srčnega utripa z drugimi senzorskimi tehnologijami, da izloči vse gibalne artefakte, ki bi lahko motili signal srčnega utripa in prikazali nezanesljive odčitke.

Nightly Recharge je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Na podlagi podatkov o regeneraciji lahko optimizirate vsakodnevne aktivnosti, s čimer poskrbite za dobro počutje in doseganje ciljev treninga. Samo nadenite si svojo uro Polar Ignite 2 in jo nosite ponoči – merjenje ponoči namreč poteka povsem samodejno. Regeneracija po stresu je ključna za izboljšanje telesne zmogljivosti, učinkovitost posameznika čez dan, dobro počutje in zdravje. Nightly Recharge vam pove, v kolikšni meri se je telo regeneriralo po treningu in drugih obremenitvah, ki ste jim izpostavljeni čez dan. Nightly Recharge vam pove, ali je vaše telo pripravljeno na trening ali bi mu morali privoščiti počitek. Nightly Recharge vam omogoča, da kar najbolj izkoristite dan, tudi ko so vaše zaloge energije nizke. Aplikacija Polar Flow prinaša nasvete za trening, boljše spanje in uravnavanje ravni energije čez dan.

Ne morete izbrati vadbe zase? Vodič za trening FitSpark vključuje vadbe na zahtevo, ki upoštevajo vašo fizično pripravljenost, stopnjo regeneracije in pretekle treninge. Vsak dan lahko izbirate med različnimi vrstami vadb, ki jih prinaša FitSpark. Do njih lahko enostavno dostopate prek svoje športne ure. Vadbe FitSpark so prilagojene vaši stopnji regeneracije, telesni pripravljenosti in preteklim treningom. Ura vas bo vodila skozi posamezne sklope vadbe, vi pa se lahko osredotočite na tisto, kar zares šteje: užitek ob vadbi. FitSpark poskrbi za vsestranski trening, pri čemer lahko izbirate med različnimi vrstami dnevnih vadb: kardio, vaje za moč in podporne vaje.

Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Polar Ignite 2 vašo porabo energije razčleni na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe. Enostaven dostop do tedenske statistike, zgodovine in načrtov treningov, neposredno na vaši uri.

Ostanite povezani z obvestili na vašem mobilnem telefonu. Prejmite opozorila za dohodne klice, sporočila, e-pošto, dogodke iz koledarja idr. Enostavno raziščite seznam skladb in prilagajajte glasnost neposredno na svoji uri. Ura prikazuje tudi vremensko napoved in potisna obvestila.

Polar Ignite 2 samodejno zaznava vaš srčni utrip, slog plavanja, razdaljo, ritem, zamahe in premore. Razdalja in zamahi se beležijo celo med plavanjem v odprtih vodah. Ura Polar Ignite 2 je primerna za več kot 130 različnih športov. Z aplikacijo Polar Flow v uro dodajte svoje najljubše športe in si prilagodite prikaz na uri med treningom. Uporabljajte uro Polar Ignite 2 za sledenje in prikaz trenutnega srčnega utripa v aplikacijah, fitnes napravah s povezljivostjo Bluetooth ali storitvi Polar Club.

Polar IGNITE 2, večnamenska ura, črna 900104362
Polar IGNITE 2, večnamenska ura, črna 900104362
219,99 €
v Hervis

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka