Wilson Blade 100 UL V8.0 3

Wilson Blade 100 UL V8.0 3

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Najlažji in najbolj vodljiv lopar v seriji Blade v8, Blade 100UL v8, je roko prijazen odgovor za teniške igralce, ki iščejo uka... Preberi cel opis
154,00 € -2 %
151,00 €
-2 %154,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Wilson Blade 100 UL V8.0 3. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Za šport
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01C6369F
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Najlažji in najbolj vodljiv lopar v seriji Blade v8, Blade 100UL v8, je roko prijazen odgovor za teniške igralce, ki iščejo ukazni občutek iz svojega orožja. Opremljen z FORTYFIVE ° in DirectConnect za povečanje prožnosti, stabilnosti in splošnega občutka pri vsakem zamahu, ta okvir daje izraz s svojim dinamičnim videzom, ki ga omogoča edinstven elastičen premaz, ki spreminja barve. Najlažji, najprimernejši lopar v seriji Blade v8 FORTYFIVE ° poveča prožnost in stabilnost, da ustvari bolj povezan občutek za žogo, hkrati pa bolje dopolnjuje sodobno, navpično pot zamaha, ki jo uporablja večina tekmovalnih igralcev DirectConnect podaljša ročaj iz ogljikovih vlaken za neposredno povezavo s pokrovčkom za boljši občutek in večjo torzijsko stabilnost Dinamična, elastična barva, ki spreminja barve, omogoča, da se okvir spreminja med odtenki zelene in bakrene barve Top Grip Taper zagotavlja boljši občutek za namestitev zgornjega ročaja Ergonomska končna kapica zagotavlja boljše udobje in igralnost Vzporedno vrtanje zagotavlja dosleden, bolj odpuščen odziv strune
Wilson Blade 100 UL V8.0 3
Wilson Blade 100 UL V8.0 3
151,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka