ROYAL CANIN MAČJA HRANA HAIR & SKIN 33 - 10 KG

ROYAL CANIN MAČJA HRANA HAIR & SKIN 33 - 10 KG

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dlaka je ogledalo ki odraža zdravje vaše mačke. Sij gostota barva - na to bodite pozorni. Pomanjkanje esencialnih maščobnih kislin (omega-3 & - 6) lahko privede do pusteg... Preberi cel opis
135,29 €
2-12 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek ROYAL CANIN MAČJA HRANA HAIR & SKIN 33 - 10 KG. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002D5CAA
Prijavi napako
Dlaka je ogledalo ki odraža zdravje vaše mačke. Sij gostota barva - na to bodite pozorni. Pomanjkanje esencialnih maščobnih kislin (omega-3 & - 6) lahko privede do pustega suhega krzna in posledično lahko to povzroči izpadanje dlake znatne spremembe dlake razbarvanje. Royal Canin Skin Care 33 vsebuje zbirko sestavin ki so pomemebne za kožo in dlako vaše mačke Sojino in boragino olje (bogata z gama linolenskimi kislinami) in ribje olje (bogato z omega-3 maščobnimi kislinami) prispevajo k svelteči dlaki Edinstvena kombinacija B-vitaminov aminokislin bakra in cinka hranijo kožo in dlako in zato podpirajo ´barierno funkcijo´ kože povečajo kopičenje keratina Vidni rezultati po 21 dneh če hranite vašo mačko samo z Royal Canin Hair & Skin 33 mačjo hrano Posebna formula podpira delovanje urinarnega trakta pri odraslih mačkah (pH vrednost 6-6.5) Royal Canin Hair & Skin 33 mačja hrana vsebuje vse esencialne hranilne snovi ki jih vaša mačka potrebuje za zdravo in srečno življenje. Učinki Royal Canin Oral Sensitive 30 so dokumetirani v znanstevnih študijah. Royal Canin je bil narejen za zdravje vaše hišne mačke pred več kot 40 leti in v središče svojega dela postavlja paleto izdelkov ´Nutrition Zdravje´. Samo z natančnim poznavanjem prehranskih potreb hišnih mačk in ob spoštovanju individualnosti vsake živali je lahko razvit in izdelan popoln obrok ki natančno izpolnjuje potrebe vašega ljubljenčka.
ROYAL CANIN MAČJA HRANA HAIR & SKIN 33 - 10 KG
ROYAL CANIN MAČJA HRANA HAIR & SKIN 33 - 10 KG
135,29 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka