Powunity BikeTrax GPS sledilnik Brose/Specialized

Powunity BikeTrax GPS sledilnik Brose/Specialized

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Powunity BikeTrax GPS sledilnik za kolesa z Brose motorjem vam nudi nekaj več mirnosti in zaupanja pri posedovanju električne kolesa. V podjetju Powunity so razvili iz... Preberi cel opis

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01C2D901
Prijavi napako

Powunity BikeTrax GPS sledilnik za kolesa z Brose motorjem vam nudi nekaj več mirnosti in zaupanja pri posedovanju električne kolesa. V podjetju Powunity so razvili izjemno učinkovit način za varovanje kolesa pred krajo, saj izdelek BikeTrax temelji na GPS sledenju s pomočjo najstabilnejšega mobilnega omrežja v Evropi!

Namestitev sledilnika je izjemno enostavna in varna, sam modul pa je skrit v ohišju motorja, tako da je za morebitnega tatu neviden. Sledilnik povežete z brezplačno aplikacijo na vašem pametnem telefonu (deluje tako z iOS, kot z Android napravami), kjer lahko natančno sledite vsak premik kolesa v realnem času (deluje tudi v notranjih prostorih!). Sledilnik ima tudi možnost alarma, ki vas opozori na vsako premikanje kolesa brez vašega dovoljenja.

Sledilnik se napaja iz baterije kolesa, v primeru da je ta prazna ali pa odstranjena, ima sledilnik dodatno baterijo s kapaciteto 1000mAh.

V paketu prejmeš 1x GPS sledilnik BikeTrax Brose z vgrajeno SIM kartico, 1x priključni kabel za kolesa Specialized z motorji Brose, 1x dodatna baterija s kapaciteto 1.000 mAh, 1x obojestranski lepilni trak za varno namestitev GPS sledilnika, 1x kabelska vezica za pritrditev priključnega kabla, 1x brezplačna aplikacija za pametni telefon za iOS in android, enoletna brezplačna uporaba sistema.

V primeru, da ne bi sami želeli opraviti namestitve na kolo, lahko v našem kolesarskem centru v Izoli to opravimo mi!

Powunity BikeTrax GPS sledilnik Brose/Specialized
Powunity BikeTrax GPS sledilnik Brose/Specialized
153,67 €
v Ritoša

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka