LENOVO TV P40w-20 40 IPS 21:9 62DDGAT6EU

LENOVO TV P40w-20 40 IPS 21:9 62DDGAT6EU

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezhiben produktivnost zahteva brezhiben pregled vašega podjetja. ThinkVision P40w-20 vam daje točno to z veliko vodilnih funkcij industrije. Njegov pregled 39,7-palčka,... Preberi cel opis
1.431,13 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
1.472,52 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek LENOVO TV P40w-20 40 IPS 21:9 62DDGAT6EU. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
4 ms
Svetilnost (v cd/m2) Svetilnost nam zelo preprosto povedano pove kolikšno je sevanje svetlobe določenega svetila. Tudi tukaj velja: več = bolje.
300 cd/m2
Velikost zaslona (v ")
40 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BC9E64
Prijavi napako
Brezhiben produktivnost zahteva brezhiben pregled vašega podjetja. ThinkVision P40w-20 vam daje točno to z veliko vodilnih funkcij industrije. Njegov pregled 39,7-palčka, 21:9 zaslon ima razsežne 5120 x 2160 WUHD resolucije, ki vam omejuje, da vidite vse ostre podrobnosti, medtem ko je v veliki sliki, ne glede na to, ali je sledenje tržnih posodobitev ali primerjava dolgoročnih pravnih pogodb. Odvisno od doslednih, zanesljivih, resničnih barv iz kakršnega koli zornega kota zahvaljujoč svojemu v ravnini Preklapljanje plošče profesionalni zaslon, ki razmnožuje barvo na 98% DCI-P3 in ima tovarniško umerjena barva z ?E<2 varianco. Te barve ostanejo resnične s tehnologijo Natural Low Blue Light, ki zmanjšuje utrujenost oči, ki jo povzročajo visokoenergetski modri žarki, da vam pomaga delati udobno, tudi pozno v noč, ko se odprejo drugi trgi. Ne upravljajte samo - obvladajte vsak element vaših operacij z monitorja. Prvi izmed več Lenovo patentov v tem modelu, funkcija eKVM vam dovoljuje nadzor dveh virov z enim monitorjem, tipkovnico in miško. In takoj in brez napora preklopite kontrolniki z enega na drugega z uporabo iste tipkovnice, miške ali gumba na monitorju. Medtem ko lahko z Lenovopatented True Split, si lahko ogledate ta dva vira ob istem zaslonu, za neprimerljivo večopravilno učinkovitost. Zaslon lahko delite celo z drugimi, ali pa s PbP delite le polovico, ki jo želite. Hitrost, moč in lahkotnost združujejo skozi industrijo vodilno Thunderbolt 4 povezljivost, ki vam daje do 40Gbps podatkov in video prenosa skupaj z močjo in omrežno povezljivostjo med povezanimi napravami - tudi z napravami ne-Lenovo blagovne znamke - vse prek enega thunderbolt 4 kabel. In z Thunderbolt 4 dolvodno pristanišče, lahko tudi daisy verigo drugi monitor za izboljšanje vaše učinkovitosti z vrstnim redom velikosti. Toliko več kot le zaslon, P40w-20 šport vgrajen RJ-45 jack, ki naredi skoke v upravljanju vaše flote, saj podpira Wake-on-LAN (S3/S4/S5), PXE Boot in MAC naslov mimo za prenos in varno vzdrževanje omrežja do dveh povezanih virov hkrati v še eno Lenovo patentiran funkcijo. In status te internetne povezave je vedno jasno viden na zaslonu preko prvega na trgu LAN na ThinkColor. To je tudi prvi profesionalni monitor na svetu, ki podpira Intel Active Management Technology za Intel vPro odjemalci za nadzor uvajanja prek omrežja z izboljšano stabilnostjo skozi isti RJ45 vtič in celo vam omogočajo, da daljinsko ponovno zagnati povezan računalnik, če se zruši. Zadnja funkcija, ki poenostavi potek dela: Zvočno pametno stikalo monitorja, ki zazna, kdaj so zvočne naprave priključene prek zvočnega vtiča in samodejno to povezavo naredi aktivno, tako da vam ni treba fiksiranje in zatiranje dragocenih sekund.
LENOVO TV P40w-20 40 IPS 21:9 62DDGAT6EU
LENOVO TV P40w-20 40 IPS 21:9 62DDGAT6EU
1.431,13 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka