LUBRIKANT Easyglide Anal (500 ml)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prodajna uspešnica Easyglide Anal je sedaj na voljo tudi v XXL različici. Za prijetne in brezskrbne analne odnose je ključna uporaba analnega lubrikanta. Lubrikant Easygl... Preberi cel opis
34,99 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
38,69 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
38,69 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BAE53A
Prijavi napako
Prodajna uspešnica Easyglide Anal je sedaj na voljo tudi v XXL različici. Za prijetne in brezskrbne analne odnose je ključna uporaba analnega lubrikanta. Lubrikant Easyglide Anal je bil zasnovan na vodni osnovi in je zato primeren tudi za uporabo z vsemi erotičnimi igračkami in kondomi. To mazivo je posebej namenjeno uporabi med analnim seksom, saj zmanjšuje trenje in nudi dolgotrajno vlaženje analnega predela, brez lepljivih madežev. Oznaka CE, ki v skladu z Zakonom o medicinskih izdelkih označuje legalen medicinski izdelek, ki je primeren za področje genitalij. Identifikacijska oznaka "kompatibilen s kondomom iz lateksa", ki zagotavlja združljivost izdelka s kondomi. Analni lubrikant na vodni osnovi Ne pušča lepljivih madežev Ohranja dolgotrajno vlaženje Kompatibilen s kondomi Možnost souporabe z vsemi igračkami Večja količina 500 ml Ingredients: aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate Opozorila: Preden pričnete z redno uporabo, nanesite manjšo količino lubrikanta na podlaket. V kolikor se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo. Hranite izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru.
LUBRIKANT Easyglide Anal (500 ml)
LUBRIKANT Easyglide Anal (500 ml)
34,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka