Paket čokoladno razvajanje

Paket čokoladno razvajanje

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Paket, s katerim povemo, koliko nam nekdo pomeni …
Čokolada osrečuje. Čokolada povzroča metuljčke v trebuhu. Čokolada je ljubezen. S čokolado ti povem, kako zelo te im...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

ne

Cena je bila osvežena danes ob 00:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o malinca.si ponudbi
Ponudba trgovine malinca.si za izdelek Paket čokoladno razvajanje. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B95DAD
Prijavi napako
Paket, s katerim povemo, koliko nam nekdo pomeni …
Čokolada osrečuje. Čokolada povzroča metuljčke v trebuhu. Čokolada je ljubezen. S čokolado ti povem, kako zelo te imam rad ... Globoko zakoreninjena v tradicijo obdarovanja je čokolada postala nepogrešljiv sestavni del vseh praznikov. In priznajmo si, le redki so tisti, ki je ne bi bili veseli.
Kolikor čokolade, toliko ljubezni – darilo, s katerimi ne moreš zgrešiti
Za vse, ki želijo svojim najdražjim s čokolado povedati, kako veliko jim pomenijo, smo pripravili prav poseben paket s štirimi čokoladnimi izdelki, ki smo jih zapakirali v čudovito, a nikakor dolgočasno darilno škatlo, ki bo na obraz obdarovanca zagotovo pripeljala nasmeh. To pa je tisto, kar si najbolj želimo podariti – pristen nasmeh in srečo, ki naj traja in traja.
Paket vsebuje dve slastni temni čokoladi, čokoladno-lešnikov namaz in Happy Cacao mix …

Temna čokolada s stevio in temna čokolada z malinami

Odlična temna čokolada, slajena le s stevijo, je popolnoma naravna in vsebuje kar 86 % vsebnost kakava. Njen polni okus prepričljivo izpolni pričakovanja tudi najbolj zahtevnih ljubiteljev čokolade. Čeprav čokoladi ne vsebujeta mleka in dodanega sladkorja, je njuna tekstura lahka in nežna, sladke note, ki jih pričara stevija, pa razvajajo vse čute.
V paketu najdemo temno čokolado s stevio in pa temno čokolado, ki ima dodane še slastne liofilizirane maline. Čokoladi sta pakirani v čudovito embalažo, zaradi česar sta res prelepo darilo.

Čokoladno-lešnikov namaz

V Malinci smo za naš čokoladno-lešnikov namaz uporabili zgolj tri sestavine. To so slastna lešnikova pasta, kokosov sladkor in manj masten kakav. V namazu ni nobenega mleka, žit, palmovega olja ali česar koli drugega, kar pomeni, da je primeren tudi za tiste, ki ne uživajo mleka in laktoze.
Svilnata in nežna ter izredno mazljiva tekstura, ki kar zdrsne po jeziku, s svojo sladko-kremno nežnostjo prižge čisto vse čutnice in razvaja s polnostjo okusa, kakršnega še ni bilo.

Happy Cacao mix

Aromatična ekološka kakavova mešanica Happy Cacao poskrbi za pravo srečo iz skodelice. Vsebuje kakav vrste criollo?– najžlahtnejšo vrsto kakavovca, kar se kaže v bogatem okusu in aromi. Za dodatno popestritev okusa pa sta dodana še cejlonski cimet in kokosov sladkor. Tudi cejlonski cimet je cimet najvišje kakovosti, saj ima bolj blag in sladek okus od običajnega,?kokosov sladkor?pa z nežno karamelno noto poskrbi za navdušenje in sladkost brez nepotrebnega uživanja rafiniranih sladkorjev.
Topla skodelica slastnega kakava bo očarala majhne in velike in pričarala pravo praznično pravljico v objemu čokolade, cimeta in karamelnih okusov.
Paket čokoladnih izdelkov je res lepo darilo za tiste, ki jih imamo radi. Vsekakor pa ne pozabimo, da lahko kdaj pa kdaj razvajamo tudi sebe. )
Paket čokoladno razvajanje
Paket čokoladno razvajanje
19,59 €
v malinca.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka