Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn

Predstavljamo Mi Smart 2 Pro projektor podjetja Xiaomi kateri se ponaša z novo zasnovo in dodelanimi specifikacijami s čime... Preberi cel opis

1.514,36 €
1-10 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Ločljivost
Svetilnost (v lm)
1300 lm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B91D61
Prijavi napako

Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn

Predstavljamo Mi Smart 2 Pro projektor podjetja Xiaomi kateri se ponaša z novo zasnovo in dodelanimi specifikacijami s čimer bo predvajanje njegove vsebine še prijetnejše.

Novi Mi Smart 2 Pro tako prinaša še bolj impresivno izkušnjo z novo prenovljenim 0.47 "DMD čipom, s pomočjo katerega vam lahko prikaže jasnejšo sliko z ostrejšimi podrobnostmi in visoko stopnjo obnovitve tudi pri dnevni svetlobi, njegov 4-kanalni svetlobni vir Luminus LED pa vam bo prinesel kar 1300 ANSI lumnov svetlosti.

Če ste od vedno sanjali o domačem kinu vam bo to sedaj z novim projektorju tudi uspelo. Njegova ultra kratka goriščna leča vam ponuja velik zaslon tudi v majhnih prostorih, saj omogoča večjo prilagodljivost samega dosega projeciranja od 152cm pa vse do 304cm z ločljivostjo 1080p FHD, kar vam bo zagotovilo spektakularno sliko v velikem obsegu.
Pri svojem delovanju je projektor opremljen tudi z vsesmernim samodejnim popravljanjem ter funkcijami kot so samodejno skaliranje slik in premikanjem zaslona, tako vam omogoča enostavno in gladko povečavo od 60 % pa vse do 100 % in premikanje zaslona v katero koli smer. Poleg zapisanega zajema tudi dekodiranje HDR 10, ki doda širši dinamični razpon svetlobe in barv ter tako prinaša večji realizem v vaš dom.

Še ena odlična stvar tega projektorja je dvojni fokus pri čemer samodejno izostri sliko v samo 2 sekundah, tako vam ponuja TOF Instant Focus in samodejno ostrenje kamere, šestosni žiroskop bo tako vašo vsebino postavil v središče pozornosti že ob prvem poskusu.

Da je izkušnja popolnoma poglobljena mora dobro sliko spremljati tudi dober zvok, zato Mi Smart 2 Pro odlikujejo dvojni 10W 1.75-palčni polnofrekvenčni zvočniki pri katerih se nizka frekvenca lahko spusti do 60Hz, njegov ojačevalnik pa podpira tako tehnologijo DOLBY kot tudi DTS dekodiranje s čimer lahko doma poustvarite spektakularen, impresiven zvok.

Kot vsi projektorji Xiaomi na tržišču je tudi novi 2 Pro opremljen z visoko zmogljivostjo in povezljivostjo, tako ga odlikuje Bluetooth 4.1 tehnologija, Wi-Fi povezava in operacijski sistem Android TV 9.0. Temu naj dodamo 2 GB RAM-a, 16 GB eMMC flash pomnilnika, prednastavljeno Netflix aplikacijo in Google Chromecast kateri vam lahko ponudi bogato količino vsebin in aplikacij s katerimi lahko uživate v prostem času. Novi Mi Smart 2 Pro vam bo s pomočjo Google asistenta omogočil tudi glasovno upravljanje varnostnih kamer, svetilk in drugih pametnih naprav za avtomatizacijo vašega doma.

Za konec naj omenimo, da projektor sprejema različne zunanje naprave, pri tem je opremljen z 7-mimi razširitvenimi vmesniki za enostavno povezavo z računalnikom, zvočniki, mikrofonom, igralnimi konzolami itd. Njegova izjemna tehnologija, ki omogoča razpršeno projeciranje slike pa preprečuje neposreden vdor svetlobnih žarkov v oči in naredi prikazane slike mehke in naravne ter ščiti tudi otroške oči.

Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn
Xiaomi Mi Smart 2 Pro projektor - Črn
1.514,36 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka