HOOVER sušilni stroj NDEH11A2TCBEXS-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential – NDE H11A2 TCBEXS-S. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša s toplotno črpalko za n... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo.

Cena je bila osvežena danes ob 02:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Ponudba trgovine Merkur za izdelek HOOVER sušilni stroj NDEH11A2TCBEXS-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred
A++
Globina (cm)
58.5 cm
Maksimalna teža (v kg)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B91A5C
Prijavi napako
Odkrijte nov sušilni stroj Hoover iz linije H-DRY 500 Essential – NDE H11A2 TCBEXS-S. Sušilni stroj H-DRY 500 se ponaša s toplotno črpalko za najvišjo energetsko učinkovitost in spada v energijski razred A++. Z veliko zmogljivostjo sušenja – 11 kg in 14 različnimi programi sušilni stroj z lahkoto izpolni vsa vaša pričakovanja. Poleg klasičnega načina upravljanja ima na voljo upravljanje preko aplikacije hOn, ta ponuja več kot 20 dodatnih programov, za vse vrste tkanin ter ekskluzivno funkcijo Scan to Care, s katero lahko ustvarite svojo virtualno garderobo, aplikacija pa predlaga najprimernejši program za nego vaših oblačil. Priročna posoda za zbiranje vode na vratih je ergonomsko oblikovana za lažje odlivanje, po želji pa lahko vodo priklopite neposredno v odtok. Programi: Belo perilo, Bombaž, Woolmark, Športni copati, Sintetika, Srajce, Jeans, Fitness, Nega za mehkobo, Nega za svežino, Nega proti alergijam, Nega 30/45/59, Vse v enem (All in One), Samodejna nega (Auto Care).
HOOVER sušilni stroj NDEH11A2TCBEXS-S
HOOVER sušilni stroj NDEH11A2TCBEXS-S
699,99 €
v Merkur

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka