FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II, Silver (body)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Digitalni fotoaparat - brezzrcalni fotoaparat, APS-C, X-Trans CMOS IV 26,1 Mpx, Fujifilmxbajonet, 3,0" zaslon na dotik, 4K video, SD / SDHC / SDXC, elektronsko iskal... Preberi cel opis
879,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digiexpert.si ponudbi
Ponudba trgovine Digiexpert.si za izdelek FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II, Silver (body). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B7B924
Prijavi napako
Digitalni fotoaparat - brezzrcalni fotoaparat, APS-C, X-Trans CMOS IV 26,1 Mpx, Fujifilmxbajonet, 3,0" zaslon na dotik, 4K video, SD / SDHC / SDXC, elektronsko iskalo, WiFi, USB, HDMI, 30 fps burst modVsak element FUJIFILM X-T30 II je zasnovan za fotografe. Od gumba za upravljanje in kompaktnega, lahkega ohišja do najnovejše generacije senzorjev APS-C, razživi domišljijo in navdihuje ustvarjalnost. Še več, X-T30 II združuje najsodobnejše, praktične funkcije – kot sta zadnji zaslon na dotik in diskretna vgrajena bliskavica – s starinskim estetskim šarmom, da je fotografija resnično impresivna izkušnja.

Senzor X-Trans CMOS 4
Senzor X-Trans CMOS 4 četrte generacije se nahaja v središču X-T30 II. Slikovni senzor z ločljivostjo 26,1 MP z osvetlitvijo ozadja zmanjša šum, hkrati pa poveča občutljivost na ISO160. Poleg tega edinstvena struktura palete barvnih filtrov X-Trans zmanjšuje moiré in lažne barve, brez potrebe po optičnem nizkoprepustnem filtru.

X-procesor 4
Štirijedrni procesor X-Processor 4 deluje s senzorjem X-Trans CMOS 4 in zagotavlja kombinacijo za obdelavo slik, ki je sposobna ponuditi različne možnosti simulacije filma in odpirati vrata novim ravnem ustvarjalnosti z načinom, kako vsak interpretira barve in tone. Pomembne izboljšave so bile narejene tudi pri zmožnosti fotoaparata, da sledi premikajočim se subjektom, optimizira samodejno ostrenje za fotografije in njegove zmogljive video zmožnosti 4K/30P.

Nastavljive nastavitve
X-T30 II omogoča preprosto ustvarjanje lastnega značilnega vizualnega sloga s kombiniranjem filmskih simulacij z drugimi učinki, vključno s teksturo filma, barvno globino, jasnostjo, ostrino ter svetlobnimi in senčnimi toni. Vse te nastavitve so v živo prikazane v EVF in na LCD-zaslonu na dotik, da ustvarijo čudovite učinke in jih shranijo kot prednastavljene vrednosti.

Najboljše samodejno ostrenje v razredu
Napredno samodejno ostrenje X-T30 II uporablja gosto razporejene slikovne pike za fazno zaznavanje in napredne algoritme za doseganje najboljšega samodejnega ostrenja v svojem razredu. X-T30 II, ki dosega neverjetne hitrosti in dela preko okvirja, zagotavlja, da ste popolnoma opremljeni za kadriranje ob vsaki priložnosti.
FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II, Silver (body)
FUJIFILM brezzrcalni fotoaparat X-T30 II, Silver (body)
879,00 €
v Digiexpert.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka