HAIER sušilni stroj HD90-A3979-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Informacijski list izdelka
Sušilni stroj HAIER HD90-ž979-S
HD90-ž979-S
I-Pro Series 7
Sušilni stroji Haier I-Pro Series 7 poskrbijo, da ...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
786,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek HAIER sušilni stroj HD90-A3979-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
Globina (cm)
68 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01B3875C
Prijavi napako
Informacijski list izdelka
Sušilni stroj HAIER HD90-ž979-S
HD90-ž979-S
I-Pro Series 7
Sušilni stroji Haier I-Pro Series 7 poskrbijo, da lahko v udobju svojega doma uživate rezultate sušenja perila na profesionalni ravni. Vsaka od njihovih lastnosti je zasnovana z namenom, da izboljša uporabniško izkušnjo: poveča zmogljivost, zmanjša hrup in porabo energije ter prihrani čas. Zato je Haier I-Pro Series 7 resnično izbira za tiste, ki zahtevajo vrhunske rezultate sušenja v krajšem času, brez kompromisov.
INVERTER MOTOR
Inverter motorji v sušilnih strojih Haier so izdelani tako, da trajajo. Ker stroji nimajo ogljikovih krtač, to močno zmanjša trenje, kar pomeni manj vibracij in večji prihranek energije
TOPLOTNA ČRPALKA
Tehnologija toplotne črpalke pametno ohranja toploto v bobnu vašega sušilnega stroja, tako zmanjšuje porabo energije za do 50 % in zagotavlja boljše posušeno perilo v primerjavi z običajnim sušilnim strojem.
PILLOW DRUM
Površina bobna v sušilnem stroju je zasnovana tako, da ščiti in ohranja v popolnem stanju tudi vaše najbolj občutljive tkanine, ne glede na to, kolikokrat jih sušite. Posebne ploščice v obliki blazinic zagotavljajo, da perilo med vrtenjem bobna nežno drsi po površini in se tkanine nikoli ne zataknejo in poškodujejo.
FUNKCIJA I-REFRESH
I-Refresh oživi vaše tkanine zahvaljujoč vodi, shranjeni v predalu, ki ustvarja topel vlažen zrak, in natančno prilagodi temperaturo v bobnu, da zagotovi optimalno nego in najboljše rezultate sušenja vaših oblačil.
FUNKCIJA I-TIME
I-Time je funkcija, s katero lahko dodate čas izbranemu ciklu in tako izpolnite potrebo ali željo po globljem sušenju tkanin. Čas cikla lahko podaljšate s pritiskom na namenski gumb. Čas sušenja se podaljša različno, glede na prvotno trajanje izbranega cikla.
OSVETLJEN BOBEN
Boben sušilnega stroja je opremljen z notranjo lučjo, ki vam olajša nalaganje perila v stroj in iz njega, ne da bi kaj spregledali.
TROSLOJNI FILTER
Troslojna zasnova novega filtrirnega sistema omogoča uporabniku enostavno pobiranje ostankov vlaken in nitk na enem mestu.
ZAMIK VKLOPA
Pametna funkcija vam omogoča, da programirate začetek programa sušenja na čas, ki ustreza vam. Poskrbite, da bo čas za nego vašega perila ustrezal vašemu urniku, in ne obratno.
Glavne karakteristike:
Zmogljivost sušenja: 9 kg
Inverter motor
Toplotna črpalka
Senzor vlažnosti
Upravljanje preko LED zaslona na dotik
Posoda za zbiranje vode zgoraj
Možnost priklopa vode v odtok
14 programov sušenja

Posebne funkcije:
Funkcija i-refresh
Funkcija i-time
WRINKLE FREE
Zamik vklopa
Osvetlitev bobna
Varnostno zaklepanje

Programi:
Eco bombaž, Hitro sušenje, Otroška oblačila, Športna oblačila, Majice, Večja količina, Občutljivo, Časovno omejeno, Segrevanje, Volna, Odeje, Brisače, Sintetika, Mešano
Tehnični podatki:
Energijski razred: A+++
Glasnost delovanja: 66 dB
Letna poraba el. energije: 191 kWh
Volumen bobna: 112 l
Premer bobna: 525 mm
Neto teža: 51 kg
Višina: 845 mm
Širina: 595 mm
Globina: 675 mm
HAIER sušilni stroj HD90-A3979-S
HAIER sušilni stroj HD90-A3979-S
779,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka