Xiaomi Mi AC1200 Ojačevalnik WiFi Signala

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi Mi AC1200 Ojačevalnik WiFi Signala
Imate doma težave z debelimi stenami in posledično slabim WiFi omrežjem ? Se srečujete s problemom, ko v nekaterih sobah ni W...
Preberi cel opis
24,90 € -5 %
23,67 €
1-2 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
28,57 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o anni.si ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o pospartner.si ponudbi
Proizvajalec
Frekvenčni pas
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01AAA9AD
Prijavi napako
Xiaomi Mi AC1200 Ojačevalnik WiFi Signala
Imate doma težave z debelimi stenami in posledično slabim WiFi omrežjem ? Se srečujete s problemom, ko v nekaterih sobah ni WiFi omrežja? Za te in še številne podobne težave je sedaj tu Xiaomi Mi AC1200 ojačevalnik WiFi signala, kateri omogoča izboljšanje vašega obstoječega signala.

Xiaomi-jev vodilni ojačevalnik WiFi signala deluje v pasu 2,4 GHz in 5 GHz pri skupni hitrosti prenosa do 1200 Mbps, pri čemer vam je na voljo podpora za 5 GHz - 867 Mbit / IEEE 802.11ac / n / a (2x2 anteni pri 80 MHz) ter 2.4 GHz - 300 Mbit / IEEE 802.11n / b / g (2x2 anteni pri 40 MHz) kar učinkovito odpravlja mrtva območja WiFi. Vrata Fast Ethernet novemu ojačevalniku omogočajo povezavo z omrežjem žične naprave kot je televizija, igralna konzola ali predvajalnik, kar zagotavlja zanesljivejšo povezavo. Odlikuje ga tudi način dostopne točke za preprosto povezavo podaljška z usmerjevalnikom prek ethernetnega kabla in ustvarjanjem dvopasovne dostopne točke WiFi, pri tem povezavo v stanju pripravljenosti z usmerjevalnikom lahko tudi konfigurirate za izboljšanje same zanesljivosti omrežja. Ojačevalnik je opremljen tudi z indikatorjem pametnega signala kateri vam bo z lahkoto pomagal izbrati primerno mesto za optimalno pokritost, ravno tako vam bo v pomoč pri ugotoviti stanja njegovega delovanja.

Za večjo stabilnost samega signala pa prihaja Mi AC1200 obogaten tudi z SmartLink funkcijo, tako lahko ojačevalnik ko prvotna povezava (2.4 GHz ali 5 GHz) med podaljševalnikom in usmerjevalnikom ne uspe, samodejno vzpostavi le-to s sekundarnim internetnim virom med samim izpadom.

Mi AC1200 lahko priključite neposredno na električno vtičnico z ustreznim priključkom (reduktorjem), zagotavlja pa tudi kompatibilnost z ostalo večino usmerjevalnikov WiFi. Nastavitev in upravljanje posameznih parametrov novega ojačevalnika je mogoča tudi prek mobilne aplikacije Mi Home.
Xiaomi Mi AC1200 Ojačevalnik WiFi Signala
Xiaomi Mi AC1200 Ojačevalnik WiFi Signala
23,67 €
v anni.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka