D-LINK brezžični N USB adapter DWA-127

D-LINK brezžični N USB adapter DWA-127

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Za varno in hitro povezavo z brežičnim omrežjem doma, v pisarni ali na poti, lahko poskrbi D-Link DWA-127 USB 2.0 brezžična mrežna kartica. S pomočjo dodatne zunanje vrtl... Preberi cel opis
27,60 €
7-14 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 9-16 dneh Dobavljivo v 7 - 14 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek D-LINK brezžični N USB adapter DWA-127. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povezava
USB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002A652B
Prijavi napako
Za varno in hitro povezavo z brežičnim omrežjem doma, v pisarni ali na poti, lahko poskrbi D-Link DWA-127 USB 2.0 brezžična mrežna kartica. S pomočjo dodatne zunanje vrtljive antene (90° vertikalno in 180° horizontalno) poskrbi za boljši sprejem signala in omogoča hitrosti do 150 Mbps, ter podpira brezžične standarde 802.11b/g/n. Poleg varnega prenosa podatkov podpira tudi preprosto povezavo s kompatibilnimi napravami, saj omogoča WPS vzpostavitev povezave. S svojimi 222 g res ne spada med lažje wi-fi adapterje, a ravno zato lahko poskrbi za tekoče spremljanje spletnih video vsebin. brezžični N USB vmesnik hitrost prenosa podatkov do 150 Mb/s kompatibilen z IEEE 802.11b/g/n standardi (2,4GHz) omrežna zaščita: WPA, WPA2, legacy WEP zunanja antena rotacija 90° vertikalno 180° horizontalno WPS zunanji gumb za hitro namestitev
D-LINK brezžični N USB adapter DWA-127
D-LINK brezžični N USB adapter DWA-127
27,60 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka