BRAUN brivnik Series 9 9465cc

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni brivnik Braun Series 9 Pro 9465cc za moške, glava 4+1 s prirezovalnikom ProLift, enota SmartCare 5 v 1, električni brivnik s 60-minutnim trajanjem bater... Preberi cel opis
619,99 € -52 %
299,99 €
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digiexpert.si ponudbi
Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
ne
Kabel
ne
Št. brivnih glav
1
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A77D43
Prijavi napako
Električni brivnik Braun Series 9 Pro 9465cc za moške, glava 4+1 s prirezovalnikom ProLift, enota SmartCare 5 v 1, električni brivnik s 60-minutnim trajanjem baterije, za mokro ali suho uporabo na 1-, 3- in 7-dnevni bradi. Njegov edinstveni prirezovalnik ProLift privzdigne in odreže dolge dlake in dlake, ki ležijo tik ob koži. Temu električnemu brivniku za moške je priložena enota SmartCare 5 v 1, ki ohranja brivnik higienično čist in učinkovit, da je vsak dan kot nov. Brivnik zlahka zajame celo težavne dlake, kar omogoča preoblikovan gumb za natančno britje, ki je še posebej uporaben na zahtevnih območjih.

Temeljito tudi na gosti bradi
Edinstveno zasnovane Braunove mrežice odrežejo dlake, krajše od 0,05 mm, tehnologija AutoSense pa prilagaja moč brivnika gostoti vaše brade – za temeljito britje celo pri gostih bradah.

Še bolj učinkovit* in nežen
Inovativni prirezovalnik ProLift in Braunova edinstvena sonična tehnologija pomagata briti do 10 % hitreje** in zagotavljata nežno britje. * V primerjavi s prejšnjim modelom Braun Series 9

Osvežujoče
Novi brivnik Series 9 Pro je 100-odstotno vodoodporen, zato se lahko brijete s peno, gelom ali celo pod prho za osvežujočo izkušnjo britja.

Natančno britje
Prenovljen gumb za natančno britje zaklene glavo brivnika v ustreznem položaju in vam omogoči, da zlahka zajamete tudi težavne dlake – za neprekosljivo natančnost in nadzor.

Dolg čas delovanja
Zmogljiva Li-ion baterija omogoča do 60 minut uporabe in vključuje možnost 5-minutnega hitrega polnjenja.

Za brivnik, ki je kot nov
Enota SmartCare 5 v 1 s preprostim dotikom tipke inteligentno izbere potrebni program čiščenja, samodejno napolni in higienično očisti, namaže in posuši brivnik.

Braunov najboljši brivnik: Series 9 Pro je najučinkovitejši električni brivnik* na svetu, zdaj še boljši z novo glavo ProHead.
Učinkovito in nežno britje, ne glede na to, ali gre za 1-, 3- ali 7-dnevno brado: z našim edinstvenim prirezovalnikom ProLift ta električni brivnik za moške privzdigne in odreže težavne dlake.
Bolj učinkovit** in nežen: inovativni prirezovalnik ProLift in Braunova edinstvena sonična tehnologija pomagata briti do 10 % hitreje** in zagotavljata nežno britje.
Z Braunovo enoto SmartCare 5 v 1: za brivnik, ki je vsak dan kot nov – s preprostim dotikom tipke.
Izdelan v Nemčiji: ta električni brivnik je tudi v celoti vodoodporen in je primeren za uporabo s peno, gelom ali celo pod prho.

* Preizkušen v primerjavi z vodilnimi vrhunskimi istovrstnimi izdelki.
** V primerjavi s prejšnjim modelom Braun Series

Obseg dobave:
1 x električni brivnik
1 x enota SmartCare 5 v 1
1 x čistilna kartuša
1 x ščetka za čiščenje
1 x polnilni kabel
1 x navodila za uporabo
BRAUN brivnik Series 9 9465cc
BRAUN brivnik Series 9 9465cc
299,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka