ONEPLUS pametni telefon Nord 2 5G 12GB/256GB, Gray Sierra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pozor: Izdelek vsebuje gensko spremenjeno kamero.Nikomur ne povejte, vendar smo 50 -milimetrsko glavno kamero Nord 2 klonirali iz ultra široke na OnePlus 9. Več slikovnih... Preberi cel opis
549,90 € -12 %
484,90 €
1-7 dni
-12 %549,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobos.si ponudbi
Ponudba trgovine mobos.si za izdelek ONEPLUS pametni telefon Nord 2 5G 12GB/256GB, Gray Sierra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01A19505
Prijavi napako
Pozor: Izdelek vsebuje gensko spremenjeno kamero.Nikomur ne povejte, vendar smo 50 -milimetrsko glavno kamero Nord 2 klonirali iz ultra široke na OnePlus 9. Več slikovnih pik pomeni višje ločljivosti, boljšo povečavo in zapletene podrobnosti.Končno smo prišli do senzorjev.Klicanje senzorja Sony IMX766 je nekoliko zavajajoče. To je bolj kot vakuum, ki sesa 56% več svetlobe za barvite slike, dodatno ostrino in gladko fotografiranje pri šibki svetlobi. In to je jedro glavne kamere Nord 2.Več tebe. In tudi vaši prijatelji.Poskusite nekaj selfijev Group Shot 2.0 s sprednjo kamero z ločljivostjo 32 MP. Kamera zazna in optimizira do 5 obrazov za selfije, ki so nekoliko manj egocentrični.Spoznajte obe strani zgodbe.Bodite bolj zaokroženi pripovedovalci zgodb. Zajemite 1080p video z glavne in sprednje kamere hkrati z Dual View Video in ustvarite dinamične videoposnetke, ki prikazujejo več vašega sveta.Široko odprte leče.Govorite o široki obremenitvi! Na naš trojni fotoaparat smo dali 119 ° ultra široki objektiv z dodatnim dosegom, da v okvir vklopi več tistega, kar želite.Nastavite tečaj za hitro polnjenje. Največja osnova!Eden naših najhitrejših polnilnikov doslej. Warp Charge 655 rakete 4500mAh3 rakete Nord 2 do ene dnevne moči v samo 15 minutah.Dobrodošli v novi dimenziji.

Nord 2 poganja najhitrejši in najmočnejši čip MediaTeka doslej, MediaTek Dimensity 1200-AI. To je takojšnja nadgradnja skoraj vsega. Posnemite jasnejše in kakovostnejše fotografije in videoposnetke. Igrajte hitreje. Morda celo več zmaga. Pretočite več kinematografskih doživetij. Možnosti so neomejene.

Živo je!OnePlus je z MediaTekom v skrivnem laboratoriju ustvaril sanje norih znanstvenikov o živčnem sistemu telefona: nabor čipov MediaTek Dimensity 1200-AI. Uporabili smo celo MediaTekovo platformo DORA AI za izboljšanje funkcij Nord 2, osredotočenih na AI.Svež dahkisika.Našli ste ga. Brezhiben OS, ki je še vedno najhitrejša in najbolj gladka različica Androida: OxygenOS 11.3. Razen tega, da smo dodali še bolj kul funkcije in prilagodljivost.Zaslon, na katerem lahko drsate.Ko že govorimo o gladkosti, smo Nord 2 podarili 6,43 -palčni Fluid AMOLED zaslon z neokrnjenimi slikami FHD+ in frekvenco osveževanja 90 Hz, zaradi česar se bodo vaši prsti počutili, kot da bi raztrgali sprednjo stran 360 med vlečenjem.Vidimo vašo hitrost osveževanja in vas dvignemo za 90Hz.Oprostite, vendar se nam zdi, da v skupnosti pametnih telefonov ne bi mogli pokazati svojih obrazov, če vam ne bi dali vse od sebe, da vam leta 2021 na AMOLED-u zagotovimo 90Hz frekvenco osveževanja.5G tukaj! Pridobite si 5G tukaj!Ste že poskusili 5G? Ne, res. Kako bi lahko prehiteli izjemno mobilno povezljivost in hitrost prenosa, kamor koli greste? Dodali bomo celo dve reži za kartice 5G SIM!Odpravite slabe povezave z omrežjem Wi-Fi 6.Danes vsi pakirajo Wi-Fi. Zato je Nord 2 oklepen z megahitro tehnologijo Wi-Fi 6 za zaščito časti vaše povezave v spopadu Wi-Fi Grand Afternoon Coffeeshop.
ONEPLUS pametni telefon Nord 2 5G 12GB/256GB, Gray Sierra
ONEPLUS pametni telefon Nord 2 5G 12GB/256GB, Gray Sierra
484,90 €
v mobos.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka