HAIER ameriški hladilnik RTG684WHJ

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Cube 83 Series 5

Hladilnik Haier Cube 83 RTG684WHJ s širino 83 cm in štirimi vrati odlikuje privlačen sodoben dizajn, ki poudari lepoto vsakega k...
Preberi cel opis
899,99 € -10 %
809,99 €
1-2 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Cena z dostavo
908,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Glasnost (v dB)
35 dB
Globina (v cm)
66.6 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX019A16CA
Prijavi napako
Cube 83 Series 5

Hladilnik Haier Cube 83 RTG684WHJ s širino 83 cm in štirimi vrati odlikuje privlačen sodoben dizajn, ki poudari lepoto vsakega kuhinjskega sloga, notranja organiziranost hladilnika pa se lahko prilagodi vašim zahtevam hlajenja. Štiri vrata omogočajo večjo preglednost shranjenih živil, zato boste želene izdelke v hladilniku hitreje našli, manjša bodo nihanja temperature in poraba energije, kakovost živil pa bo ohranjena dlje časa. Namenska hladilna območja, ki lahko nadzorujejo temperaturo in/ali vlažnost, jamčijo popolno ohranjanje kakovosti živil.

INVERTERSKI KOMPRESOR
Haierjev inverterski hladilni kompresor deluje tiho in z manj vibracijami, hkrati pa zagotavlja izjemno energetsko učinkovito in hitro hlajenje.

PROTIBAKTERIJSKA TEHNOLOGIJA
Haierjeva ekskluzivna tehnologija ABT® (protibakterijska tehnologija - Anti-Bacterial Technology), zmanjšuje količino bakterij v zračnem toku hladilnika, ohranja okuse živil in podaljšuje njihov rok uporabe. ABT® z uporabo ultravijolične svetlobe aktivira fotokatalitično reakcijo, ki drastično zmanjša širjenje bakterij v zraku in odstrani do 99,9 % bakterij. To preprečuje kakršno koli navzkrižno okužbo z bakterijami, pomaga ohranjati prvotne okuse živil, prav tako pa izboljša splošno higieno in ščiti vaše zdravje

AIR SURROUND
S sistemom Haier Air Surround Fresher Tech zrak po hladilniku kroži na nežnejši in mehkejši način. Posebne stranske odprtine omogočajo, da zrak ne doteka direktno na živila ampak se enakomerno porazdeli okoli živil in po notranjosti hladilnika, zato ne povzroča izgube teže in sušenja živil. Sistem kroženja zraka Haier Air Surround tudi po 7 dneh ohranja okus, gostoto in sočnost živil do 99 % * enako kot na prvi dan.

* Rezultati testa neodvisnega zunanjega tehničnega laboratorija, ki je primerjal delovanje hladilnika s tehnologijo AIR SURROUND in hladilnika s tehnologijo neposrednega pretoka zraka DIRECT FLOW (modeli skupine Haier: CFE735CSJ in CVBN6184WBF / S1)

TOTAL NO FROST
Preprečuje nastanek ledu/zmrzali v zamrzovalniku in ivja v hladilniku, zato odmrzovanje zamrzovalnika ni več potrebno

PREDAL HUMIDITY ZONE
Predal Humidity Zone ohranja svežino vašega sadja in zelenjave dvakrat dlje*. To omogoča tehnologija HCS (Humidity Control System - sistem za nadzor vlage), membrana iz rastlinskih vlaken, ki lahko vzdržuje 90-odstotno vlago in samodejno uravnava pravilno vlažnost ter tako prepreči nastanek vodnih kapljic iz kondenza.

*v skladu z VDE N ° ID.40046454

PREDAL DRY ZONE
Predal Dry Zone je idealen prostor za shranjevanje mlečnih izdelkov, staranih sirov, suhomesnatih izdelkov in izdelkov, ki so še posebej občutljivi na vlago kot na primer sveže testenine in ravioli. Poseben zračni kanal vzdržuje nivo vlažnosti na  45 % - optimalen nivo za shranjevanje te vrste živil.

V TRENUTKU SVEŽA HLADNA VODA
Samodejni zunanji točilnik hladne vode zagotavlja čisto hladno vodo kadar koli.

FUNKCIJA HOLIDAYS
V primeru daljše odsotnosti ali počitnic lahko hladilnik izklopite, zamrzovalnika pa ne. Ta funkcija je na voljo pri modelih Total No Frost. Prihranite lahko energijo in hladilnik znova zaženete točno takrat, ko želite.

FUNKCIJI SUPER COOL IN SUPER FREEEZE
Kadar želite na hitro ohladiti hrano in pijačo, nastavite funkciji Super cool in Super freeze in temperatura v hladilniku in zamrzovalnem predelu bo hitro dosegla najnižjo stopnjo.
HAIER ameriški hladilnik RTG684WHJ
HAIER ameriški hladilnik RTG684WHJ
809,99 €
v Merkur

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka