ASUS grafična kartica ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB

ASUS grafična kartica ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ROG Strix Radeon RX 6600 XT OC Edition 8 GB GDDR6
ROG Strix Radeon RX 6600 XT poveča hitrost sličic v polni visoki ločljivosti, da zadovolji zahteve najnovejš...
Preberi cel opis
673,65 €
4-6 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
679,14 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-7 dneh Dobavljivo v 4 - 6 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek ASUS grafična kartica ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Grafični procesor
Proizvajalec grafičnega procesorja
AMD
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0197B9D9
Prijavi napako
ROG Strix Radeon RX 6600 XT OC Edition 8 GB GDDR6
ROG Strix Radeon RX 6600 XT poveča hitrost sličic v polni visoki ločljivosti, da zadovolji zahteve najnovejših hitrih zaslonov. Dvojni aksialno-tehnološki ventilatorji učinkovito vpihujejo zrak skozi velik hladilnik, da ohranijo GPU ohlajen, vrhunski kondenzatorji, dušilke in MOSFET-i pa zagotavljajo popolno količino čiste energije. Ima veliko prednosti, vključno s stikalom Dual BIOS, načinom 0dB in kovinsko zadnjo ploš čo, tako da je ta zver idealna izbira za vašo naslednjo igralno konfiguracijo.
DINAMIČNI DUO
Oba Axial-tech ventilatorja imata pol širine pregradnih obročev za povečanje pretoka zraka skozi hladilno polje.
TIHO VRTENJE
Ventilatorji se začnejo vrteti, ko temperatura grafičnega procesorja doseže 60 stopinj Celzija in se izklopijo, ko temperature padejo pod 52 stopinj Celzija, kar pomaga zmanjšati hrup, ko sistem deluje v prostem teku ali pod manjšo obremenitvijo.
PREMIUM KOMPONENTE
Dušilke iz zlitine, trdni polimerni kondenzatorji in vrsta visokotokovnih stopenj moči z lahkoto upravljajo z dobavo energije. Deli Super Alloy Power II so spajani na tiskano vezje z uporabo naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Natančni sklepi in odprava človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafična kartica ustreza našim strogim specifikacijam.
Izjemen pokrov s kovinskimi poudarki odraža estetsko zasnovo matičnih plošč ROG in ROG Strix. Teksturirani poudarki v barvah sivine se brezhibno prepletajo v subtilne zgradbe ali naredijo izjemen učinek, medtem ko je kartica navpično nameščena in osvetljena z LED diodami na ohišju.
SPODNJI OKLEP KARTICE
Spodnja stran kartice razkriva nadaljnje izboljšave. Večina zadka je zavita v zaščitno kovinsko zadnjo ploščo, ki ima vidno široko odprtino. Odzračevalnik omogoča vroč zrak, da odteče proti izpušnim ventilatorjem podvozja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik. Nosilec grafičnega procesorja zagotavlja dodatno stabilnost kritični povezavi med matrico in razdelilnikom toplote. Za vhodno/izhodni nosilec se uporablja nerjavno jeklo za zaščito vrat in zagotavljanje varnejše pritrditve. Priročno nameščeno stikalo Dual BIOS omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.
AURA SYNC
ROG Strix Radeon RX 6600 XT ima osvetlitev Aura RGB na strani kartice. Programska oprema Aura Sync povezuje združljive izdelke za popolnoma prilagojeno nastavitev osvetlitve. Lahko jo sinhronizirate z glasbo, spremenite barvo glede na temperaturo ali izbirate med velikim številom vzorcev in statičnih možnosti. Ko izbirate dele za svojo konfiguracijo, bodite pozorni na logotip Aura Sync.
ASUS grafična kartica ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB
ASUS grafična kartica ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB
673,65 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka