ADO električno kolo A26

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zmogljiv motor brez vzdrževanja

Ado je električno kolo A26 opremil z močnim 500W brezkrtačnim motorjem, nameščenim v zadnjem pestu. Prednost motorja, ki...
Preberi cel opis
1.199,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek ADO električno kolo A26. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Premer koles v "
26
Št. prestav
7
Teža (v kg)
21 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01917C1D
Prijavi napako
Zmogljiv motor brez vzdrževanja

Ado je električno kolo A26 opremil z močnim 500W brezkrtačnim motorjem, nameščenim v zadnjem pestu. Prednost motorja, ki je nameščen v zadnjem pestu je v tem, da vzdrževanje zanj praktično ni potrebno. Z zanesljivim motorjem boste tako brez težav premagali vse urbane ovire.

Učinkovita baterija

Motor napaja 36V 12,5Ah litij-ionska baterija, ki vam omogoča približno 80 km (50 milj) med polnjenji. Poleg tega je baterija odstranljiva, zato jo lahko enostavno napolnite doma ali v službi.

7-stopenjski pogonski sklop Shimano

Napajalni sistem Ado A26 teče skozi 7-stopenjski pogonski sklop Shimano, ki zagotavlja zanesljivo in natančno prestavljanje prestave. Shimano je znana blagovna znamka in sinonim za vse vidike kolesarjenja. Zato ste lahko prepričani, da ima vaše kolo pogonski sklop s kakovostnimi komponentami.

Odlična zaustavitvena moč

Varnost je zelo pomembna pri vožnji z električnim kolesom in zato je Ado to kolo opremil z mehanskimi kolutnimi zavorami. Ti so zmogljivi in ??enostavni za modulacijo, z odličnim občutkom na zavornih ročicah. Zato je vaše zaviranje močno in natančno, tako da se lahko odzovete na morebitne nevarnosti.


Opomba: 

Pri vožnji v klanec znaša maksimalna hitrost s pomočjo dodanega električnega motorja 15km/h.





Napotki in opozorila:
- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-to ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.

- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.
ADO električno kolo A26
ADO električno kolo A26
1.199,00 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka