PHILIPS brivnik S5585/35 (serija 5000)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brivnik Philips serije 5000 zagotavlja učinkovito britje in zdaj poreže še več dlak v enem potegu. Z napredno tehnologijo SkinIQ zaznava gostoto dlak in se ji pril... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek PHILIPS brivnik S5585/35 (serija 5000). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
da
Kabel
ne
Št. brivnih glav
3
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0186C767
Prijavi napako
Brivnik Philips serije 5000 zagotavlja učinkovito britje in zdaj poreže še več dlak v enem potegu. Z napredno tehnologijo SkinIQ zaznava gostoto dlak in se ji prilagaja za večje udobje.

Rezila SteelPrecision
Senzor prilagajanja moči
Prilagodljive glave 360-D
Vgrajeno vzmetno rezilo

Vrhunska zmogljivost na vsakem koraku

Rezila SteelPrecision z do 90.000 premiki na minuto zagotavljajo gladko britje, saj porežejo več dlak v enem potegu**. 45 visokozmogljivih rezil je samoostrilnih in so izdelana v Evropi.

Prilagaja se vaši bradi za udobno britje

Pametni senzor za obrazne dlake izmeri gostoto 125-krat na sekundo. Tehnologija samodejno prilagaja moč britja za udobno in nežno britje.

Prilagodljive glave sledijo linijam obraza

Popolnoma prilagodljive glave se obračajo za 360° in tako sledijo linijam obraza. Doživite optimalen stik s kožo za temeljito in udobno britje.

Zasnovane za natančnost in učinkovito rezanje

Nova oblika brivnih glav je zasnovana za natančnost. Na površini so vodilni kanalčki za dlake, ki dlake premaknejo v položaj za učinkovito rezanje.

Odpiranje z enim dotikom za enostavno čiščenje

Preprosto očistite brivnik. Dotaknite se gumba, odprite glavo brivnika in sperite z vodo.

Brijte mokro, suho in celo pod prho

Način britja prilagodite svojim potrebam. Z načinom Wet & Dry se lahko odločite za udobno suho britje ali osvežujoče mokro britje. Brijete se lahko z gelom ali peno tudi pod prho.

Natančni prirezovalnik, vgrajen v ročaj

Izpopolnite svoj videz z vzmetnim natančnim prirezovalnikom brivnika. Vgrajen je v ohišje brivnika in je idealen za prirezovanje brkov in zalizcev.

Do 60 minut brezžičnega britja z enim polnjenjem

Eno celovito polnjenje omogoča do 60-minutno brezžično britje.

1 ura polnjenja in 5-minutno hitro polnjenje

Brivnik do konca napolnite v samo 1 uri z zmogljivo in energijsko učinkovito litij-ionsko baterijo. Se vam mudi? Vklopite brivnik za 5 minut in pripravljen bo za eno celostno britje.

Brivnik ima oznako Eco passport

Pri Philipsu spodbujamo trajnost v vseh vidikih ustvarjanja izdelkov. V našem proizvodnem obratu za rezila uporabljamo elektriko iz 100-odstotno obnovljivih virov, embalaža pa je izdelana iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Vsi brivniki imajo oznako Eco passport.

LED-zaslon z ikonami za intuitivno uporabo brivnika

Intuitivni zaslon prikazuje pomembne informacije za najbolj optimalno delovanje vašega brivnika. Ta vmesnik vključuje: indikator stanja baterije s 3 ravnmi, nasvete za čiščenje in indikator potovalnega zaklepa.
PHILIPS brivnik S5585/35 (serija 5000)
PHILIPS brivnik S5585/35 (serija 5000)
169,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka