APPLE pametni telefon iPhone 12 Pro Max 6GB/256GB, Graphite

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
iPhone 12 Pro Max se pohvali z najhitrejšim in najbolj zmogljivim čipom A14 Bionic. Sistem Pro kamer za neverjetno fotografijo pri šibki svetlobi z nočnim n... Preberi cel opis
989,00 € -27 %
719,00 €
1-2 dni
-27 %989,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-3 dneh Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek APPLE pametni telefon iPhone 12 Pro Max 6GB/256GB, Graphite. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
APPLE modeli
Barva
Brezžično polnjenje
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0185790D
Prijavi napako
iPhone 12 Pro Max se pohvali z najhitrejšim in najbolj zmogljivim čipom A14 Bionic. Sistem Pro kamer za neverjetno fotografijo pri šibki svetlobi z nočnim načinom. Popolnoma nov optični bralnik LiDAR. Velik preskok za iPhone.
A14 Bionic, LiDAR optični bralnik ter izjemen ekran
iPhone 12 Pro Max navdušuje z A14 Bionic čipom, LiDAR optičnim bralnikom ter ekranom, kot še nikoli do sedaj!
A14 Bionic čip
Prvi 5-nanometrski čip v industriji, z naprednimi komponentami, do 80 % hitrejšim 16-jedrnim Neural Engine. Z novo funkcijo ISP Dolby Vision snemanja - nekaj kar ne zmorejo niti profesionalne filmske kamere, kaj šele drugi telefoni.
LiDAR optični bralnik
iPhone 12 Pro Max se lahko pohvali z optičnim bralnikom Lidar, ki meri kako dolgo potrebuje svetloba, da se odbije od objektov in s tem izmeri globino prostora, v katerem se nahajate. Ker je ultrahiter in zelo natančen, lahko aplikacije z navidezno resničnostjo AR pretvorijo sobo v realistični deževni gozd ali vam pokažejo točno kako vam bodo pristajale nove teniske.
Pikslov kot še nikoli do sedaj
Apple se je odločil narediti njihov najsvetlejši ekran, še boljši. Kako? Nov dizajn ekrana pri iPhone 12 Pro Max, ki je velik kar 6,7'' (17 cm), ima ravne robove, kar mu omogoča, da se čudovite barve in detajli raztezajo od roba do roba.
Kamere, ki bo navdušila vse ljubitelje fotografije
iPhone 12 Pro Max ima kar tri glavne kamere - širokokotno, ultra širokokotno ter telefoto - vsaka ima 12 milijonov slikovnih točk. Tudi sprednja kamera jih ima ravno toliko. Več o funkcijah kamer si preberite spodaj.
Smart HDR 3
Uravnoteži elemente na posnetku, izpostavi detajle v subjektu in okolju, medtem ko ohranja bogato barvo ozadja. Tudi ob močni svetlobi je Smart HDR 3 odličen pri zajemanju tekstur, barve kože, barvne saturacije in individualnih detajlov, ki oživijo sliko. Več kot samo obraze, Smart HDR 3 zazna prizore, nato pa prilagodi ostrino in barve tako, da zagotovi najlepšo sliko.
60x več barv - neskončno bolj spektaluarno
iPhone 12 Pro Max skoči iz 8- na 10- bitno HDR snemanje, ter tako ujame več kot 700 milijonov barv za realističen video posnetek. Poleg tega pa snema z Dolby Vision - formatom, ki ga uporabljajo filmski studii.
Nov dan za nočni način
Nočni način zazna, kdaj je svetloba nizka, se avtomatsko prižge in ohranja čistost, medtem ko zajema žive barve. LiDAR omogoči tudi nočne portrete. Vse, kar potrebujete, je prižgati kamero.
Portreti, ki ponoči oživijo
Nočni način v portretnem načinu s široko kamero vam daje žive barve in čudovit bokeh, ki poudarja osvetljene stavbe, mestne luči - kakršnokoli svetlobo za subjektom. Tudi z zgolj enim samim izvirom luči lahko LiDAR in A14 Bionic razbereta vsak detajl in teksturo ter ustvarita realistične barve skozi celoten prostor.
Deep Fusion
V srednji do nizki svetlobi Deep Fusion analizira več različnih izpostavitev, da maksimizira detajle na sliki. Ultra široka kamera pa poskrbi za zmagovalno perspektivo.
Ostale funkcije iPhone 12 Pro Max, ki vas bodo prepričale!
  • Imejte dve številki!
    Dual SIM z eSIM vam omogoča hranjenje dveh SIM kartic v enem telefonu. Nič več ne boste potrebovali dveh različnih telefonov za zasebno in poslovno številko.
  • Turbo polnjenje
    Magneti se za hitro brezžično polnjenje med sabo vsakič perfektno poravnajo.
  • Prostorski avdio z Dolby Atmos
    Zvok se premika okrog vas in v 3D prostorju, tako da se boste počutili, kot da ste sredi akcije.
  • Recikliramo
    iPhone 12 Pro Max uporablja 100 % recikliranih redkih snovi v vseh magnetih, tudi tistih v MagSafe dodatkih
APPLE pametni telefon iPhone 12 Pro Max 6GB/256GB, Graphite
APPLE pametni telefon iPhone 12 Pro Max 6GB/256GB, Graphite
719,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka