LG klimatska naprava F12MT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

LG klimatska naprava F12MT


Klimatska naprava LG Athena Extreme F12MT.NSM / F12MT.U24 zagotavlja udobno ter dostopno hlajenje in ogrevanje. Ponaša se s sodobnim ...
Preberi cel opis
1.389,00 €
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 04:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG klimatska naprava F12MT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01855CC2
Prijavi napako

LG klimatska naprava F12MT


Klimatska naprava LG Athena Extreme F12MT.NSM / F12MT.U24 zagotavlja udobno ter dostopno hlajenje in ogrevanje. Ponaša se s sodobnim dizajnom, ki se poda vsakemu prostoru, in dvojnim inverterskim kompresorjem, ki zagotavlja učinkovito in zmogljivo delovanje. Klima nudi tudi možnost pametnega upravljanja preko glasovnih pomočnikov Google Assistant in Amazon Alexa. Kapaciteta hlajenja je 4,25 kW, kapaciteta gretja pa 7,32 kW. Klimatska naprava se uvršča v energijski razred A+++.

SODOBEN DIZAJN


Sodobne zasnove klimatskih naprav LG ni mogoče primerjati z nobeno drugo. To ni samo klimatska naprava, ampak del vaše notranjosti, ki bo izboljšal vzdušje prostora, v katerem se nahaja.

PAMETNO UPRAVLJANJE, PAMETNEJŠE ŽIVLJENJE


Enostavno glasovno upravljanje! Vklopite / izklopite klimatsko napravo LG, z glasovnim ukazom izberite način ali temperaturo prek Google Assitant in Amazon Alexa, integrirane v pametne naprave LG z zvočniki, kot so televizorji LG.

HITRO, MOČNO HLAJENJE IN OGREVANJE


Klimatska naprava LG DUALCOOL zagotavlja zmogljivo hlajenje in ogrevanje z dvojnim inverterskim kompresorjem. Z našo napredno tehnologijo se boste počutili udobno vse leto, tudi v ekstremnih klimatskih razmerah (zmogljivost ogrevanja do -25 ° C).

PREVERITE PORABO ENERGIJE


Prihranite energijo s spremljanjem porabe energije na pametnem zaslonu vaše klimatske naprave.

UPRAVLJAJTE SVOJO PORABO ENERGIJE


Prihranite energijo in svojo klimatsko napravo! Enkrat, dvakrat ali trikrat pritisnite gumb LG Active Energy Control (ENERGY CTRL) na daljinskem upravljalniku, da izberete eno od treh možnosti porabe energije (80%, 60%, 40%), odvisno od števila ljudi v sobi in raven aktivnosti.

OKOLJU PRIJAZNO IN UČINKOVITO


Okolju prijazno hladilno sredstvo zmanjšuje onesnaževanje okolja, LG-jev sistem filtracije Plasmaster Ionizer pa zmanjšuje onesnaževanje z zajemanjem in učinkovitim odstranjevanjem mikroskopskih delcev iz zraka.
LG klimatska naprava F12MT
LG klimatska naprava F12MT
1.389,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka